Black Eye Coffee, eleganţă pură în inima Bucureştiului

orar Black Eye CoffeeOraşele mari au avantajele lor. Unul este că nu te plictiseşti niciodată! Dar sunt şi dezavantaje: cum ar fi că nu poţi să te hotărăşti, nu mai ştii ce să alegi şi pe unde să mai mergi. Dintr-o întâmplare, ca în majoritatea poveştilor cu final fericit, am găsit un loc care merită descoperit. Black Eye Coffee, o cafenea aflată chiar în inima Bucureştiului.

black eye coffe fata blondaPrima dată când păşeşti aici simţi o atmosferă foarte primitoare, te încântă eleganţa locului, iar adevăraţii cunoscători de cafea pot aprecia calitatea aromelor şi a gustului. Aşa am aflat că Black Eye Coffee este un tip de cafea americană, pentru cei rezistenţi. Sau dacă îţi place ciocolata caldă, sunt convinsă că vei ridica din sprânceană şi vei zâmbi la vederea brandului italienesc Eraclea.

Nu se fumează!Sebi concurs

Pe lângă faptul că locaţia cafenelei este vis-a-vis de parcul Cişmigiu, aici nici nu se fumează. De obicei nu mă deranjează când prietenii savurează ţigarete la ieşiri şi socializare, dar trebuie să admit că am început să apreciez locurile în care simt mirosul florilor naturale. Aşa cum se întâmplă la Black Eye Coffee. Unde mai pui că eşti servit de cei trei barista Ramona, Emilian şi Sebi (Sebastian Farcaş – foto) – premiat inclusiv recent cu locul al treilea pe ţară, la Campionatul Naţional, proba Latte Art. Şi spun recent pentru că se mândreşte şi cu alte premii. De la el am reţinut că V 60, Cona şi Aeropress sunt metode de preparare a cafelei care musai trebuie încercate.

Cafea şi ceaiuri naturale organice

La Black Eye Coffee găseşti cafele organice cu arome naturale, din boabe proaspăt prăjite, dar şi ceaiuri organice, ciocolată italienească, sucuri din fructe proaspete, chiar şi prăjituri cu ciocolată dietetică, prăjituri cu caramel sau cheese cake. Să tot alegi!

Iar seara, după o plimbare plăcută în aerul primăvăratic, un coniac bun ar putea fi pe placul multora sau un pahar de vin servit în doi, fie el franţuzesc, italienesc sau tradiţional românesc. Atmosfera boemă şi elegantă a acestui loc m-a captivat şi ţi-l recomand. Încearcă-l! S-ar putea să-ţi placă.

 

Bulevardul Regina Elisabeta nr. 59, tel: 0768.936.640.

Black Eye Coffee 3Credit foto: Sebastian Ioan Farcaş, Black Eye Coffee

 

More from Corina Stoicescu

LIA BUGNAR: ”Lenea omoară iubirea”

LIA BUGNAR este una dintre cele mai talentate artiste pe care am...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.