Exerciții pentru o viață sexuală excelentă

Credit foto: Pinterest

Sportul îmbunătățește aspectul fizic și starea generală de sănătate, dar și viața sexuală, atât în cazul femeilor, cât și în cel al bărbaților. Un studiu efectuat de cercetătorii americani de la Universitatea din Texas a demonstrat că sportul influențează semnificativ calitatea vieții sexuale. 35 de femei, cu vârste între 18 și 35 de ani, au reacționat după 20 de minute de sport cu 169% mai bine la stimulii sexuali, comparativ cu situațiile în care acestea nu făcuseră mișcare în prealabil.

Cum obțin femeile un orgasm mai intens

Florin Neby, fost campion mondial la gimnastică aerobică și unul dintre cei mai prestigioși antrenori de fitness din România, recomandă o serie de exerciții care îmbunătătățesc viața sexuală.

“Pentru femei, cele mai recomandate sunt exercițiile de tip aerobic, pilates și yoga, punându-se accent pe abdomenul inferior, unde vor fi lucrați intens mușchii pelvieni. Mușchi pelvieni mai tonifiați înseamnă viață mai lungă pentru organele sexuale și un orgasm mai intens”, spune Florin Neby.

Însă accentul nu trebuie pus doar pe acești mușchi pelvieni, important este să acționăm prin exerciții și mușchii șoldurilor, fesierii, abdominalii și pe cei ai spatelui. Respirația este, și ea importantă. O respirație regulată favorizează o mai bună oxigenare a sângelui și, implicit, a organelor sexuale.

Credit foto: PR
Florin Neby, campion mondial la gimnastică și fitness personal trainer

Bărbații și producerea testosteronului

În cazul bărbaților, ridicatul greutăților și exercițiile de tip aerobic sunt cele care dau cel mai mare randament.

Când lucrăm cu greutăți este favorizată producerea testosteronului, exact ce îi trebuie unui bărbat, scopul principal pentru care foarte mulți trag de fiare la sală. Dar, atenție, nu trebuie să te faci cât un dulap ca să excelezi la potență, ci trebuie să lucrezi controlat, în antrenamente intense și complexe”, explică Neby.

O erecție mai puternică

Conform unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Harvard cu ajutorul a 31.000 de bărbați, cu vârstă de peste 50 de ani, s-a demonstrat că mișcările de aerobic scad riscul apariției problemelor erectile cu până la 30%. Antrenamentele speciale de aerobic, alergarea și cyclingul îmbunătățesc circulația sângelui, ceea ce duce și la o erecție mai puternică.

Florin Neby are în palmares zeci de medalii

În fiecare săptămână în zilele de marţi şi de joi, Florin Neby realizează antrenamente creative în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”, la Antena 1. Are o experienţă de peste 20 de ani în gimnastică, domeniu în care a obţinut zeci de medalii naţionale şi internaţionale, fiind campion european şi mondial la gimnastică aerobică şi Maestru Emerit al Sportului în România.

A făcut parte din trupa Aeros, al cărei show a fost comparat cu cel al trupei Cirque de Soleil, performând în întreaga lume, inclusiv pe Broadway. În prezent, Florin Neby este personal trainer și are un concept unic de antrenament, care implică creativitatea, motivaţia şi menținerea unui psihic puternic.

Credit foto: Pinterest, PR.

More from Corina Stoicescu

Iluzii optice sau… când ceea ce vezi, nu e ceea ce crezi!

Atunci când imaginaţia şi talentul se întâlnesc, formula este de cele mai...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.