La vie est belle @ Sublime Maison de Beauté

Frumusețea merită sărbătorită în fiecare zi, în toate formele ei, și n-aș omite vreo ocazie să mă încarc cu energie pozitivă și în acest fel. Iar pentru că vorbim de frumusețe, trebuie să vă spun că am luat parte recent la inaugurarea unui beauty boutique care te duce cu gândul la Paris.

Amenajat în stil franțuzesc, cu detalii romantice și influențe vintage, Sublime Maison de Beauté se dorește a fi un salon diferit, ideal pentru îngrijire și înfrumusețare, dar care să funcționeze și ca un loc de întâlnire cu prietenele, într-o zi de relaxare sau cu o ocazie specială potrivită pentru un “girls beauty party” cu ceaiuri și prăjituri.

La petrecerea de deschidere au luat parte și vedete, ca Diana Dumitrescu, Alexia Țalavutis, Oana Tache sau Vladimir Drăghia, alături de jurnaliști, bloggeri și prieteni. Am ciocnit un pahar de șampanie, pe acorduri de muzică jazz și, bineînțeles, au fost făcute ulterior și câteva demonstrații de beauty.

Vladimir Draghia, Diana Dumitrescu
Vladimir Draghia și Diana Dumitrescu

Corina Stoicescu eveniment Sublime Maison de Beaute

Mara Barza si Alexia Talavutis Sublime Maison de Beaute
Mara Barză și Alexia Țalavutis

Sublime Maison de Beaute

Alexandra Neculai, cea care deține salonul, spune că fiecare persoană se va simți aici ca între prieteni. “Pe lângă serviciile obișnuite dintr-un salon de înfrumusețare, este singurul loc din capitală în care punem pe primul loc aspectul fizic (frumoasă din cap până în vârful degetelor), starea de bine (pentru că este un loc amenajat special pentru a te simți ca acasă) și timpul prețios petrecut la salon.”

Alexandra Neculai, Mara Barza, Sublime Maison de Beaute
Alexandra Neculai, Simona Țăranu (Digi Sport), Mara Barză

Poate fi încercat! Și să vă mai spun că este situat într-o zonă boemă din București, pe Intrarea Tudor Ștefan nr. 17, între Calea Dorobanți și Calea Floreasca.

 

Credit foto: PR

More from Corina Stoicescu

Gabriel Dawe’s rainbow

The big question is ”are you able to say yes to your...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.