Ai pielea sensibilă? Trusa cu 8 super produse înainte și după plajă!

Protectie solara Guinot Academie CND Wella

Soarele ne păcălește. Ne bucurăm de vară, de zilele insorite, mergem la plajă… Dar ne protejăm pielea într-un mod adecvat? Am să vă fac o mărturisire. Unul dintre prietenii mei cei mai de încredere este medic dermatolog. Încă de acum câțiva ani mi-a spus: ”atunci când mergi pe stradă, chiar dacă porți haine și nu stai la plajă, folosește loțiuni cu protecție solară!!!”. Mi-a explicat că radiațiile sunt mai puternice decât cred și că îmi pot afecta pielea și la expunerile mai scurte, din oraș.

De atunci, am ținut minte! Mai ales că vorbesc din punctul de vedere al unei persoane cu pielea albă, sensibilă și cu tendință de înroșire, care a folosit inclusiv spray de arsuri (în vremurile adolescentine), după o expunere prelungită. Acum nu stau mai mult de o oră și jumătate dimineața și/sau dupa-amiaza, în orele permise. Și am acordat atenție atât obiceiului de a aplica permanent protecția solară, cât și o grijă în plus cu privire la produsele folosite. Iar pentru că sunt câteva uleiuri, creme și loțiuni pe care le-aș trece în my top list vara aceasta, le-am luat pe toate în trusa pe care am avut-o cu mine la mare, în concediu.

Protectie solara Natures

1. Ulei GUINOT UV Defence cu protecție solară ridicată – 50 UVA/UVB. Se aplică foarte ușor, recomandat cu 30 de minute înainte de expunerea la soare și miroase foarte frumos.

2. Spray solar Nature’s Isolari pentru față și corp cu SPF 30, rezistent la apă.

3. Cremă pentru față și buze Nature’s Isolari cu SPF 50, protecție UVA/UVB, rezistentă la apă.

4. Ulei pentru unghii și cuticule CND Essentials Solar Oil Conditioner.

5. Loțiune pentru păr și piele Wella Professionals SUN Hydrator, emolientă și cu un fin sidef.

6. Arga Nature’s, ulei de argan pentru păr, cu filtru pentru protecție solară. Brandul Nature’s folosește ingrediente raw, la realizarea produselor.

7. Huile Merveilleuse ACADEMIE, ulei pentru față, corp și păr, care este minunat pentru hidratare, pătrunde foarte repede în piele și are un parfum delicat, foarte plăcut.

8. Scrub pentru corp GUINOT, Gommage facil, de preferat folosit cu cel puțin o zi înainte de expunere.

Produsele Guinot, Academie, CND se găsesc în magazinele Topline, cele de la Nature’s se găsesc în farmaciile Centrofarm și Plafar, iar Wella Professionals în saloanele de înfrumusețare și în unele magazine cu produse cosmetice profesionale.

Summer sun sea sandCredit foto: Corina Stoicescu

More from Corina Stoicescu

A parcurs 7 ore cu bicicleta să participe la „X Factor”

Un tânăr de 29 de ani, pe nume Adrian Iordache, a parcurs...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.