De ce merită să încerci o ”ecografie” a pielii cu Skin Diagnosis!

Să îți verifici periodic pielea este important nu doar pentru aspect, cât mai ales pentru sănătate, astfel încât să descoperi eventuale probleme și, în cazul în care acestea există, să iei rapid și măsuri. Recent, am fost la o testare a tenului meu cu un aparat profesional de diagnoză pentru piele și cred că poate fi o opțiune și pentru tine. Iată și de ce!

 

Diagnoza pielii este o chestiune delicată care necesită preocupare, informare și atenție față de metodele pe care decizi să le folosești. Pe lângă sfatul medicului dermatolog pe care îl voi recomanda în primul rând, întotdeauna, la invitația GETT’S, am încercat Skin Diagnosis, un aparat care are implementată cea mai nouă tehnologie de la Skeyndor.

Testul a fost unul plăcut, nu am avut nici cel mai mic disconfort, cosmeticiana mi-a explicat fiecare mișcare în parte, iar la final am primit diagnoza detaliată și pe e-mail. Mai mult decât atât, în urma rezultatului, persoana specializată care s-a ocupat de diagnoză mi-a recomandat un ser concentrat de hidratare, având în vedere că la mine aceasta era problema: pielea sensibilă și foarte deshidratată. Skin Diagnosis include un software special creat pentru produsele Skeyndor și se poate folosi doar după o pregătire cu un trainer internațional.

3 lucruri esențiale pe care ar trebui să le știi

Noul aparat profesional identifică tipul de ten pe care îl ai, problemele care există și tratamentul potrivit pentru tine. Acestea se detectează prin acționarea capătului de diagnoză la nivelul pielii și, bazându-se pe criterii prestabilite, poate indica dacă tenul este normal / mixt, uscat, gras, cu acnee, sensibil sau cuperotic și condiția sa: deshidratat, sensibil, îmbătrânit, pigmentat, comedonic.

Verificarea de tip Express și Complet

În funcție de timpul de care dispui, Skin Diagnosis poate funcționa în modul Express (5-10 minute de diagnoză în zona T) sau Complet (20-30 de minute în cabina de cosmetică, înainte de tratamentul deja programat). Șase zone cheie ale feței sunt testate prin acest tratament: fruntea, nasul, bărbia, pomeții, gâtul și colțul extern al ochilor.

getts-skin-diagnosis-skeyndor

getts-skin-diagnosis-skeyndor-3

 

Este unic pe piață

Skin Diagnosis este unic deoarece dispune de șapte parametri de măsurare incluși în aceeași lentilă și cosmeticiana poate face o “ecografie” a pielii rapid, fără vreun disconfort pentru persoana testată. Acuratețea acestui aparat de a citi indicii necesari profesionistului pentru a face cea mai bună recomandare este un mare avantaj pentru client și modul în care va reacționa la tratamentul aplicat. Pentru că pielea va primi exact ceea ce are nevoie în acel moment. Totodată, vorbim de rezultatul experienței și muncii unui brand dezvoltat în 50 de ani și devenit celebru în lume.

Unde se găsește?

Din această vară, Skin Diagnosis se regăsește în toate saloanele GETT’S din țară. Opțiunea Express are prețul de 50 de ron, iar Complet 80 de ron.

skeyndor-corina-stoicescu

skeyndor-power-hyaluronic-booster-hidratante
Folosesc serul cu acid hialuronic deja de peste o lună și îmi simt tenul mult mai hidratat și mai catifelat.

Credit foto: Flickr, EsentaTare.com

More from Corina Stoicescu

EMMA ZEICESCU: ”Confirm regula. Esențele tari se țin în sticluțe mici!”

Omul Emma Zeicescu, cea din spatele ecranului, este o femeie pasionată până...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.