Lansare CAVIAR HAIR RENEW: îngrijirea părului cu extract din caviar

Supermodelul Claudia Schiffer, un simbol al frumuseții pe plan internațional, a creat în colaborare cu renumitul brand Schwarzkopf gama pentru îngrijirea părului cu extract din caviar. Deși caviarul este un ingredient de lux, produsele au fost concepute încât să aibă rezultate foarte bune și totodată un preț decent.

 

Părul deteriorat are nevoie de o atenție sporită, de o îngrijire suplimentară cu ingrediente dintre cele mai bune pentru rezistență, elasticitate, strălucire și flexibilitate, iar unul dintre acestea este caviarul.

Cea mai recentă linie de produse pentru îngrijirea părului, essence ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW, de la Schwarzkopf, a fost creată în colaborare cu Claudia Schiffer și conține extract bogat din caviar. Scopul, să ofere părului un tratament de lux, la un preț pe care să și-l permită cât mai multe persoane.

Ingredientul nobil al frumuseții

Renumit în industria de beauty pentru efectele sale uimitoare de îmbunătățire a aspectului părului și a pielii, caviarul pur are o concentrație ridicată de vitamine, proteine, acizi grași omega 3, aminoacizi prețioși și oligoelemente. Caviarul este unul dintre cele mai hrănitoare și prețioase ingrediente cosmetice din lume, regenerează celulele părului și îl ajută să își recapete sănătatea.

Claudia Schiffer este mândră de creația sa

claudia-schiffer-vimeo

”Gama aceasta este un lux veritabil pentru păr, ajutându-l să arate frumos tot timpul. Iar femeile pentru care este important ca produsele folosite să conțină ingrediente speciale și să le ofere o îngrijire de top se vor îndrăgosti de CAVIAR+ HAIR RENEW”, a declarat supermodelul internațional care a contribuit la dezvoltarea liniei de îngrijire a părului.

Șampon, balsam, mască și ser essence ULTÎME

Gama cuprinde patru produse cu esențe bogate de perle, pantheol, proteine delicate și keratină, care să hrănească structura firului de păr. Acest lucru ajută la refacerea peliculei de lipide care protejează suprafața capilară, încât aceasta să aibă o strălucire cameleonică.

  • Șamponul essence, 250 ml, pentru un păr tânăr și revitalizat. Preț recomandat: 22,29 lei.

    SK_Ultime_Caviar_A3@DM_082016-C

    Balsamul essence, care completează perfect șamponul, descurcă și hrănește părul. Preț recomandat: 22,29 lei.

essence-sp-caviar-hair-renew

  • Masca de îngrijire intensă essence, 200ml, care acționează în profunzime și oferă o îngrijire delicată părului care va arăta mai tânăr. Preț recomandat: 26,19 lei.

    intensive-mask-caviar-hair-renew

  • Serul Multi-Efect essence, 75 ml, un produs inovator care îngrijește părul și îi oferă o îngrijire specială. Preț recomandat: 26,19 lei.

multi-effect-serum-caviar

Credit foto: Flickr 1, Flickr 2, Vimeo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.