De la sexy la electric!

NeonSunt foarte încântată de noua mea manichiură. Am încercat o nuanţă de corai electric, care se potriveşte de minune la multe ţinute de vară. Culoarea face parte din noua colecţie lansată de OPI, care conţine şase noi lacuri de unghii, primele nuanţe neon, full size, Neon Nail Lacquers, împreună cu o bază specială albă. Put a Coat On este cea care amplifică aspectul culorilor, pentru un look electrizant.

Neons by OPI sunt destinate sezonului cald: lămâie (Life Gave Me Lemons), mandarină (Juice Bar Hopping), roz sexy (Hotter than You Pink), corai (Down to the Core-al), lime (You are So Outta Lime!) şi purpuriu (Push & Pur-Pull). Toate se vor regăsi de acum încolo în gama permanentă de culori OPI!

oje neon OPI verticala jpg

Suzi Weiss-Fischmann, OPI Co-Founder & Executive VP:

“Pentru că în sezonul cald mâinile şi picioarele noastre sunt mereu la vedere, e un must să purtăm un lac de unghii frumos. Eu sunt un mare fan al culorilor puternice pentru sezonul cald, iar Neons by OPI conferă un look îndrăzneţ care completează perfect un corp uşor bronzat. Iar dacă vrei ca nuanţa preferată să iasă şi mai mult în evidenţă, recomand să foloseşti Put a Coat On!”

Dacă îţi doreşti să le ai şi acasă, fiecare dintre ele are preţul de 51 lei, în saloanele partenere ale brandului. Sunt fabricate în SUA, sunt destinate în principal folosirii profesionale şi au o valabilitate de 24 de luni de la deschidere.

oje OPI neonPut a coat on

Credit foto: Topline

 

More from Corina Stoicescu

Alexandra Popescu-York: “Art & Fashion” la New York

În cadrul unui dublu eveniment, ICR New York va prezenta o expoziție...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.