6 ani de Nomasvello România, 6 ani de frumusețe!

Brandul Nomasvello, numărul unu în lume în tratamente cosmetice cu IPL, sărbătorește șase ani de existență în România printr-o petrecere la care sunt invitați atât clienți, cât și vedete, care vor avea parte de surprize și cadouri.

 

Brandul Nomasvello (No+Vello), liderul mondial în epilare definitivă și rejuvenare cu IPL aniversează primii șase ani de existență în România chiar în 6 decembrie 2016, în ziua de Moș Niculae, alături de clienții săi fideli și de bloggeri, videobloggeri și persoane publice care au testat deja eficiența serviciilor No+Vello.

Despre tratamentul anticelulitic pe care l-am încercat, și eu, în decursul acestui an, în cadrul Nomasvello, am povestit aici și aici.

Votată în martie 2016 de către Franchise Direct drept una dintre cele mai profitabile afaceri în sistem de franciză din Europa, rețeaua No+Vello a apărut în Spania în anul 2007, numărând în prezent peste 1,200 de centre deschise în 16 țări, de pe trei continente.

Cum s-a extins brandul

  • În România, brandul No+Vello a apărut în anul 2010 și în doar un an de existență a ajuns la 11 saloane de înfrumusețare active, în orașele București, Baia-Mare, Timișoara, Arad, Cluj, Craiova și Galați.
  • În anul 2012, Nomasvello România a inaugurat centrul Nomasvello Bacău, iar în anii 2013-2014 s-au mai deschis alte saloane în Capitală, un al doilea centru în Cluj și primul salon Nomasvello din Constanța.
  • Anul 2015 a însemnat extinderea în Brașov, Ploiești și Iasi, precum și deschiderea a două noi saloane în Capitala, în centrul comercial Sun Plaza, respectiv JolieVille.
  • Anul 2016 rețeaua a inaugurat zece noi saloane premium de înfrumusețare No+Vello, dintre care cinci în București (în mall-urile Promenada, Parklake, MegaMall, Veranda și București Mall Vitan) și alte cinci în țară, în orașele Arad, Oradea, Pitești, Galați și Brăila.

În ce constă succesul No+Vello

Succesul conceptului No+Vello se bazează îndeosebi pe prețul fix și unisex de doar 30 euro pe ședință, indiferent de zona tratată și pe eficiența ridicată a tratamentelor, care transformă clienții în adevărați promotori ai serviciilor. Nomasvello România nu a modificat prețul din 2010 și până în prezent.

Centrele Nomasvello din țară au activă permanent o campanie de loializare a clienților, care primesc bani înapoi sub formă de puncte, prin cardul de fidelitate No+Vello. Mai mult, ei pot primi ședințe gratuite de epilare definitivă (inghinal, axilă sau față) pentru fiecare 3 prieteni aduși în centrele No+Vello. Totodată, clienții care au efectuat un tratament cu lumină intens pulsată (Epilare Definitivă sau Rejuvenare Facială) beneficiază de reduceri de 50% la terapiile adiacente cu tehnologiile ProSkin și LED.

Pe lângă toate aceste avantaje, la serviciile Nomasvello se utilizează tehnologii proprii de ultimă generație, cu specialiști acreditați și un protocol de lucru internațional. De asemenea, toate saloanele din rețea asigură epilarea definitivă și pe piele bronzată în condiții de siguranță și eficiență, prin tehnologia Sun&SAFE.

nomasvello-5

Serviciile de înfrumusețare oferite

Centrele Nomasvello din România pun la dispoziție terapii de înfrumusețare cu IPL, tratamentul facial de curățare în profunzime ProSkin și terapii inovatoare cu LED+Esthetic (tratamente anticelulitice și de fermitate, terapii faciale de hidratare intensive și albire dentară BIO).

Saloanele comercializează și produse profesionale No+Vello pe bază de acizi naturali și vitamine proprii pielii, care sunt potrivite tuturor tipurilor de ten. De asemenea, oferă gratuit tuturor celor interesați testarea epilării definitive, alături de o diagnoză facială cu lampă cu ultraviolete.

Cine poate deține franciza No+Vello?

Franciza No+Vello este o afacere la cheie care necesită o investiție inițială de circa 30.000 euro + tva și care asigură o profitabilitate de până la 10.000 euro lunar, dacă se respectă toate standardele și protocoalele pe care le implică. Profitul lunar diferă în funcție de oraș, de locație, de numărul de angajați și de implicarea francizatilor în afacere.

Afacerea No+Vello este ideală pentru orașele mari și medii din România și pentru persoanele fără experiență de business, care își doresc să dezvolte un anteprenoriat de succes în frumusețe. Totodată, există în retea și oameni de afaceri, în timp ce publicul țintă este reprezentat de români cu venituri medii și peste medie, interesați de serviciile de beauty și de îngrijire personală.

Pentru anul 2017 franciza intentioneaza să deschidă centre de înfrumusețare în Baia-Mare, Sibiu, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Constanța, Timișoara și Piatra-Neamț. Brandul va continua să se extindă cu noi saloane și în București, pentru a fi prezent în toate centrele comerciale din Capitală.

Prin sloganul “Frumusețea se îngrijește” și prin aprecierea tratamentelor sale de către vedete, bloggeri și alte persoane publice din România, Nomasvello subliniază importanța îngrijirii personale ca rutină zilnică pentru păstrarea frumuseții naturale.

Surprize pentru petrecerea aniversară

În 6 decembrie 2016, începând cu orele 18, Nomasvello România invită toate persoanele interesate de brandul No+Vello să celebreze împreună frumusețea naturală. Va fi o petrecere la care sunt invitați clienți și persoane publice, care vor avea parte de multe surprize și cadouri aniversare.

Evenimentul se va desfășura în incinta salonului Nomasvello Unirii, situat în B-dul Unirii, nr. 15. Detalii suplimentare pe site-ul www.nomasvello.ro.

Credit foto: Google

More from Corina Stoicescu

S-a lansat Moroccanoil Body Line pentru îngrijirea pielii

Brandul Moroccanoil, cunoscut deja de multe dintre noi pentru seturile senzaționale pentru...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.