Peste 30 de branduri într-un festival unic

Weekend dedicat industriilor culturale si creativeDesign, artă contemporană, muzică, film și tehnologie. Pe scurt, ”industrii culturale și creative care pot să transforme România într-o nouă forță regională, creativă și financiară, în sud estul Europei, până în anul 2030”, susţin organizatorii festivalului CREATIVE EST #0, de la Asociația ORICUM.

Sâmbătă și duminică, pe 6 și 7 septembrie, la Grădina Botanică din Bucureşti, mai mult de 30 de branduri locale vor fi prezente într-un festival unic ca să-ți spună povestea lor și să îți arate cum poți transforma o idee creativă într-un business de succes. Efervescenți, dinamici și dedicați misiunii lor, ei fac parte din noul val creativ din România. Saga Film, Molecule F, Turific, Cai Verzi, Autor, Pegas, Intro, Bucharest Design Center, Dizainăr, Artmark și mulți alții sunt doar o parte dintre creatorii români care te așteaptă cu lucruri de calitate. În plus, vei putea să participi la discuții cu specialiștii din domeniul creativ și la workshop-urile interactive și distractive prin intermediul cărora vei putea înțelege ce înseamnă creația contemporană.

Gradina Botanica Bucuresti

Proiecții de film și concerte live

Fiecare zi de festival se va încheia cu proiecții de film și concerte live. Trupa Byron te așteaptă într-un performance cu suflet, în timp ce partea de film va fi asigurată de echipa de la ShortsUP cu scurtmetraje despre industrii culturale și creative. Preţul unui bilet este de 30 de lei pe zi sau 50 de lei abonamentul pentru weekend. Biletele și abonamentele sunt disponibile online pe eventim.ro, în rețelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo și în librăriile Humanitas și Cărturești.

O misiune îndrăzneaţă

Creative Est #0 este un eveniment pionierat prin care Asociația ORICUM se dedică, în continuare, promovării industriilor culturale și creative din România și dezvoltării economice prin creativitate. Misiunea Asociației ORICUM este să pună România pe harta industriilor culturale și creative din estul Europei, precum și de a poziționa estul Europei ca un viitor hub global de industrii creative. Industriile culturale și creative reprezintă unul dintre cele mai dinamice sectoare din economia României, ele contribuind cu peste 6% la economia țării.

Creative Est

Credit: comunicat Asociația ORICUM.

More from Corina Stoicescu

De la sexy la electric!

Sunt foarte încântată de noua mea manichiură. Am încercat o nuanţă de...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.