O nuntă atipic de frumoasă. White sensation cu Ana & Robert Diaconeasa!

Nunțile tradiționale sunt frumoase pentru cei care le apreciază. La vremuri noi însă, mai sunt și obiceiuri noi. În sâmbăta ce tocmai a trecut (25 iulie, 2015) am luat parte la cea mai cool petrecere de nuntă și de botez. Mai ales că a fost vorba despre cununia religioasă a unor buni prieteni, creatoarea Ana Novic și jurnalistul Robert Diaconeasa, dar și botezul fetiței lor, micuța Ingrid.

F2F_9033

A fost un super party cu totul altfel. Toți invitații am fost îmbrăcați în alb, la fel ca și mirii, astfel că bineînțeles s-au creat și confuzii amuzante. Privind din afară nu mai știai cine ce face și dacă chiar așa se întâmplă. De fapt, Ana și Robert și-au dorit ca petrecerea să fie dedicată și fiecăruia dintre invitați. Au pregătit inclusiv mesaje personalizate pe care le-am descoperit la masă, iar pe parcusul serii s-au auzit și melodiile preferate ale familiei și prietenilor invitați.

Atmosfera de pe marginea piscinei, în aer liber, a completat o seară magică. S-a dansat, s-a cântat cu Neylini și Mihai Napu Band, apoi a urmat Marian Vasilescu, de la ”Românii au Talent”. S-a făcut horă în jurul piscinei, au urmat muuulte, muuulte sărituri în apă, iar la decorul special creat, pe gazon, toată lumea a făcut fotografii.

Între invitați au fost prezenți cântăreața Ellie White și soțul ei Doru Tinca, tenorul Oliver Popa, percuționistul Chi Pah, iar nași au fost pictoriţa Veronica Holostencu, cea care realizează desenele de pe rochiile Anei, şi soțul ei, Dacian Dumbravă, foarte buni prieteni ai cuplului.

Ana Novic s-a remarcat după ce a creat rochii pentru foarte multe dintre vedetele din România. Anul trecut, pe 1 august, s-a căsătorit civil cu jurnalistul Robert Diaconeasa, iar anul acesta a venit pe lume, pe 26 iunie 2015, fetița lor, Ingrid.

Ana & Robert, Casă de piatră și La mulți ani fericiți!

F2F_9675
Ana și Robert au dat tonul petrecerii.
F2F_9847
Neylini i-a făcut o surpriză mirelui și l-a invitat să cânte alături de ea piesa lui preferată, ”Sweet Dreams” (Eurythmics).
IMG_1999
Hora, tot o white sensation, în jurul piscinei.
IMG_1761
Creatoarea Ana Novic (Diaconeasa), tenorul Oliver Popa, Gheorghe Chelu (Click), Diana Stoicescu (Indikido & Createlier)  și fericitul mire și tătic, Robert Diaconeasa.
F2F_8962
Subsemnata (Corina Stoicescu) și tenorul Oliver Popa
11793350_468052846708731_1435464345_n
Yvonne Stavarache (trupa SuperChill)
F2F_9826
Mireasa a dansat până dimineața.

Credit foto: Cătălin și Mirela Săvulescu (www.tehnicolor.ro)

More from Corina Stoicescu

Iluzii optice sau… când ceea ce vezi, nu e ceea ce crezi!

Atunci când imaginaţia şi talentul se întâlnesc, formula este de cele mai...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.