Încearcă programul de frumusețe pentru vară de la Academie!

Credit foto: Top Line

Vin cu o veste excelentă pentru tine! Săptămâna aceasta Top Line a lansat oficial și în România programul de frumusețe pentru vară elaborat de una dintre cele mai renumite branduri de cosmetice din lume, Academie Scientifique de Beaute.

 

Pentru că în sezonul estival pielea este întotdeauna mai vulnerabilă la acțiunea factorilor externi, atât din cauza căldurii, cât și a prafului și a razelor ultraviolete ale soarelui, Academie Scientifique de Beaute propune programul de frumusețe pentru vară. O abordare unică și specifică în îngrijire a pielii, care include patru etape pentru frumusețea tenului și un bronz mai uniform pentru o perioadă mai lungă de timp.

Credit foto: Top Line

Invitatul special al evenimentului, desfășurat în 17 mai, în cadrul Silhouette Centre de Slăbit și Înfrumusețare a fost Pauline Fauvarque, Trainer Formator și Export Area Manager Academie. Pauline nea prezentat formulele noi și inovatoare, concepute după metoda unică a brandului Academie: Diagnostic – Prescripție – Tratament. De asemenea, la eveniment, am asistat și la o demonstrație realizată pentru tratamentul Hidratant Antioxidant.

Pauline Fauvarque, Trainer Formator și Export Area Manager Academie
Pauline Fauvarque, Trainer Formator și Export Area Manager Academie

Credit foto: Top Line

În ce constă, de fapt, programul de frumusețe pentru vară?

Purifierea, oxigenarea, hidratarea și îngrijirea anti-îmbătrânire sunt cele patru etape ale acestui program dedicat îngrijirii pielii în anotimpul estival. Mai exact:

  • Micro-Dermabrasion Visage & Mains – tratamentul care curăță intens îmbunătățind permeabilitatea pielii.
  • Soin Oxygenant Stimulant – tratamentul de oxigenare care ofera un intens efect de luminozitate, detoxifiere, dar și protecție împotriva factorilor oxidativi.
  • Soin Hydratant Optimale – un tratament intens de hidratare care are proprietatea de a oferi și de a menține nivelul optim de hidratare celulară.
  • Soin Hydratant Anti-Oxidant – un tratament pe baza de Acid Hyaluronic și Vitamina C, care oferă protecție față de radicalii liberi, hidratare și prevenție anti-îmbătrânire.

Tratamentele Academie Scientifique de Beaute din programul de vară sunt însoțite și de variante de produse pentru folosirea acasă și sunt recomandate clientului de către esteticiană. Gamele Derm Acte, Bronzecran și Bronzexpress completează cu succes programul de frumusețe pentru sezonul estival, în care pielea e expusă mai mult la căldură și la soare.

Noul produs inovator de make-up: crema corectoare anticearcăn

Academie Scientifique de Beaute a marcat istoria produselor de îngrijire prin lansări inovatore, iar acum a revenit si cel mai nou produs de machiaj: crema corectoare anticearcăn. Este o combinație de ingredienți activi și pigmenți iluminatori integrați într-un anticearcan cu proprietăți duble: machiaj și îngrijire. Produsul este recomandat pentru toate vârstele, indiferent de tipul de ten. Eu l-am încercat și acoperirea este uimitoare. Presimt că îl voi folosi toată vara! 🙂

Credit foto: Top Line
Crema corectoare anticearcăn de la Academie

Între vedetele prezente la evenimentul Top Line și Academie s-au numărat Carmen Brumă, Albertina Ionescu, Diana Matei sau Carmen Negoită.

Credit foto: Top Line
Pauline Fauvarque și Carmen Brumă
Credit foto: Top Line
Carmen Negoiță

Credit foto: Top Line

Credit foto: Top Line
Diana Matei
Credit foto: Top Line
Corina Kristaly (TopLine) & Corina Stoicescu (EsentaTare.com)
Credit foto: Top Line
Albertina Ionescu

Produse Academie

Credit foto: Top Line

More from Corina Stoicescu

Ce vor bărbații?

Sună a întrebare capcană, dar, pe de-o parte, m-a amuzat și, în...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.