Brandul organic pe bază de plante și fructe românești, cu Brevet de Invenție

 

Brand organic piele Careless Beauty
Adina Oancea

Ce se naște din pasiune are toate șansele să obțină succes și să îi inspire și pe alții să își urmeze propriile dorințe. Iar când această pasiune le vine în ajutor și altora este cu atât mai apreciată. În cazul de față mă refer la singurul brand organic românesc cu Brevet de Invenție, iar în spatele lui se află o familie care apreciază beneficiile pe care le are natura înconjurătoare în regenerarea pielii.

Din pasiunea pentru plante și pentru tradiția frumuseții românești s-a format un brand de familie care are la bază experiența de chimist a Elenei Oancea, expertiza în floricultură și agricultură a soțului acesteia, dar și activitatea ca farmacist-estetician a fiicei lor, Ioana Adina Oancea. Astfel au fost create rețetele produselor Careless Beauty.

Potrivit cercetărilor, organismul nostru este în comuniune cu elementele naturii din zona în care ne naștem și tocmai de aceea e bine să folosim produse, atât în alimentație, cât și în ce privește îngrijirea, care au la bază acest principiu.

“Mizăm pe regenerarea celulelor epidermei cu concentrații maxime de antioxidanți pe care le extragem din natură. Deținem culturi proprii de cătină, iasomie, tuberoze, lavandă, nalbă, gălbenele, măceș, salvie și multe altele. Iar produsele pe care le avem tratează toate tipurile de acnee de la cea juvenilă, până la acneea cu stafilococ, dermatite, iritații, alergii, pete pigmentare și pete solare, pielea uscată și descuamată“, spune Ioana Adina Oancea, farmacist-estetician.

Îngrijirea și tratarea corectă a tenului

Elena Oancea
Elena Oancea

“Secretul alegerii unui produs dermato-cosmetic natural este acela de a miza pe calitatea materiei prime, pe compușii organici și pe concentrația de antioxidanți. Un produs 100% natural și de calitate trebuie să aibă la bază plante culese la momentul optim, când au cea mai înaltă concentrație de principii active. Gama Careless Beauty îndeplineste toate aceste criterii, iar rețetarul nostru de preparare chiar a obținut un Brevet de Invenție pe care l-am primit în anul 2006 datorită combinațiilor din plante și a conservării lor în mod natural. Suntem foarte mândri că am creat un brand românesc de produse 100% organice, recunoscut la nivel mondial.” spune Elena Oancea, managerul Careless Beauty.

Cătina este ingredient de bază în rețeta frumuseții pielii

Produsele au o concentrație de 80% fructe de cătină, una dintre cele mai miraculoase plante românești, iar ”vedeta” gamei este Crema cu efect regenerator, cicatrizant și antirid. Inedit este faptul că, odată cu aplicarea acestei creme, spun cei care au creat-o, este chiar recomandată expunerea la soare pentru un efect mai rapid al regenerării pielii. Gama mai include creme, măști, gomaj, loțiuni și chiar fond de

Produse Careless Beauty si premii
Produse Careless Beauty și premii

 

 

More from Corina Stoicescu

O călătorie pentru frumuseţe

Fiecare plantă este unică, are o compoziţie specifică şi beneficii speciale. Iar...
Read More

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.