Ești genul de persoană mereu informată? Dacă DA, nu rata acest eveniment!

Se va lansa un nou concept de eveniment, la care orice persoană poate participa, atâta timp cât este preocupată de sănătatea sa și a familiei sale și care dorește să afle direct de la specialiști cele mai recente informații medicale, nutriționale și de întreținere fizică.

Cunoscuta realizatoare de televiziune și radio, pe teme medicale, Simona Dragomir (fostă Bălănescu) va începe o seria de conferințe de sănătate și frumusețe denumite “Trăiește Sănătos cu Simona”. Prima ediție va avea tema “Sănătatea e mai bună decât toate” și va pune accent pe importanța analizelor medicale generale, detoxifierea organismului, creșterea imunității, îngrijirea tenului și nutriție, pentru a avea o viață armonioasă.

“De-a lungul timpului tot mai multe persoane mi-au cerut sfaturi cu privire la diverse subiecte din domeniul sănătății, frumuseții și al întreținerii corporale, educației și parenting-ului. Tocmai de aceea, mi-am propus să mă întâlnesc cu publicul pentru a interacționa mai bine și pentru a răspunde direct nevoilor participanților. Alături de specialiști din diverse domenii, voi aborda teme variate, așa că îi aștept pe toți cei interesați să se înscrie la adresa conferintasimona@replicavedetelor.ro.”, a declarat Simona Dragomir.

Evenimentul va avea loc în data de 12 martie 2015, de la ora 18:30, la Silk Panoramic- Restaurant Italian. Investiția pentru participarea la conferință este de 10 ron sau de 30 de ron (care include punguțe cu cadouri în valoare de 100 ron).

Monica Iagăr va da sfaturi inovatoare despre întreținere și tonifiere

Trăim în secolul vitezei în care fiecare secundă este prețioasă și de cele mai multe ori sănătatea ajunge să fie printre ultimile griji din programul nostru zilnic. Atleta Monica Iagăr se va alătura conferinței “Trăiește sănătos cu Simona” și va prezenta o variantă eficientă și rapidă de tonifiere, specială pentru pentru oamenii ocupați. În doar 20 de minute antrenează toate grupele de mușchi, echivalentul a două ore în sala de fitness.

Voi prezenta o modalitate inovatoare de întreținere și tonifiere cu un aparat EMS, de Stimulare Electrică Musculară, folosit și în practică medicală pentru prevenția unor afecțiuni, reabilitarea post traumatism, ameliorarea durerilor de spate sau chiar corectarea posturii. Lucrez de câțiva ani cu aparatul X-Body și cred că este antrenamentul secolului XXI!”, spune Monica Iagăr.

5 conferințe în 2015

Simona Dragomir va susține în acest an cinci conferințe. “Pentru fiecare eveniment am ales să colaborez cu vectori de imagine în industria frumuseții și a sănătății. ColonHelp, Ropharma, Centrul Medical Matei Basarab și Farmec vor fi alături de mine în cadrul primei ediții, unde vom oferi soluții pentru toate subiectele dezbătute”, a mai spus realizatoarea emisiunilor “Meditații pentru părinți” și “Mamma mia” de la radio Itsy Bitsy.

Ne vedem acolo? 🙂

Afis conferinta final

More from Corina Stoicescu

LINDA TAYLOR: De la Hollywood, cu dragoste!

Cariera începută în modeling a fost cea care a dus-o pe multe...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.