Cele mai noi tehnologii de întinerire facială și de remodelare corporală

Credit foto: EsentaTare.com

Industria tehnologiilor de înfrumusețare, de întinerire și de remodelare este într-o continuă dezvoltare. Aflu tot mai des de apariția a noi aparate, iar de această dată îți voi povesti despre două inovații, cele mai avansate tehnologii ale brandului Adeline, distribuit în România de Beauty One.

 

Apar tehnologii tot mai avansate în domeniul frumuseții și paleta de oferte este destul de generoasă. M-aș bucura ca în timp acestea să fie accesibile cât mai multor persoane și deja lucrurile încep să se miște în acest sens.

Recent am fost invitată la evenimentul organizat de salonul Beauty One care a lansat cele mai noi tehnologii Adeline Star by Syneron Candela, pentru rejuvenare facială, și Adeline V, pentru remodelare corporală.

Credit foto: Corina Stoicescu (esentatare.com)
Aparatul Adeline V

Am asistat alături de cântăreața Maria Radu, de actrița Tily Niculae, Gianina Corondan (Gold FM), Diana Bart (Prima TV) sau cântăreața Xonia, printre mulți alți invitați, la demonstrații live realizate cu aceste tehnologii. Și în tot acest timp ne-au fost prezentate detalii despre fiecare dintre metode.

Cea mai avansată tehnologie de întinerire facială

Echipamentul estetic Adeline Star realizează un tratament complet de întinerire a feței și a decolteului, cu rezultate vizibile imediat, având la bază tehnologii avansate și brevetate: Elos și Radiofrecvența Fracționată bi-polară.

Elos este o tehnologie care combină lumina infraroșu cu radiofrecvența bipolară, acționând în profunzimea stratului dermic, prin stimularea producției de colagen și de elastină. Iar Radiofrecvența Fracționată Bi-polară direcționează energia în stratul superficial al dermului, stimulând producția de colagen și de elastină.

Se potrivește tuturor tipurilor de ten și garantează rezultate de durată

Tratamentul, care este unul non-invaziv, diminueaza ridurile si petele pigmentare, actionează în profunzime fara să lezeze epiderma, garanteaza rezultate de durata, reda fermitatea pielii de pe ten si decolteu, iar eficiența este dovedita clinic pentru toate tipurile de piele.

Credit foto: Sunday PR

Remodelează corpul și reduce celulita

Adeline V a revoluționat domeniul esteticii profesionale, susțin producătorii brandului, fiind primul echipament non-invaziv care oferă rezultate garantate în slăbirea localizată. Studiile clinice atestă că este cea mai eficientă terapie în tratarea celulitei, în toate stadiile ei, și de reducere a circumferinței în centimetri.

Având un aplicator Vsmooth pentru coapse, fese și abdomen și un aplicator Vcontur pentru aripioare, gambe și brațe, Adeline V îmbunătățește aspectul pielii, rezultatele sunt garantate și vizibile de la prima ședință. Și, de asemenea, aparatul este aprobat de comunitatea medicală internațională.

Credit foto: Corina Stoicescu (esentatare.com), Sunday PR.

More from Corina Stoicescu

EXCLUSIV! Interviu video cu Andrei Roșu, super românul care iubește sportul și provocările

Primul interviu video de pe blog este cu Andrei Roșu. Multiplu recordman...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.