Simona Dragomir și Monica Iagăr au dezvăluit secretul unui organism sănătos!

SONY DSC
Cunoscuta realizatoare tv și radio Simona Dragomir (fostă Bălănescu) a lansat un nou concept de eveniment: conferințele de sănătate și frumusețe „Trăiește Sănătos cu Simona”. Invitatele ei la prima ediție a evenimentului au fost dubla campioană mondială Monica Iagăr, medicul primar în medicină de familie dr. Corina Schepp, medicul de familie ce deține competență și în apifitoterapie dr. Ruxandra Constantina și specialistul în fitness și nutriție Liora Zytcer.

Prima temă abordată a fost „Sănătatea e mai bună decât toate”, iar Simona și invitatele au împărtășit participanților sfaturi privind importanța analizelor medicale, îngrijirea tenului și a părului, alimentația de primăvară, nutriția inteligentă, întărirea sistemului imunitar și crearea unui program de mișcare personalizat.

„Aș putea spune că a fost precum o emisiune în direct, doar că publicul s-a aflat alături de noi în restaurantul Silk Panoramic și a putut adresa întrebări direct specialiștilor invitați. Subiectele atinse sunt elemente de care trebuie să ținem cont pentru a avea o viață armonioasă din toate punctele de vedere”, a declarat Simona Dragomir (fosta Bălănescu).

Dacă dr. Corina Schepp, reprezentantul Centrului Medical Matei Basarab, a pus accent pe importanța analizelor medicale generale, iar dr. Ruxandra Constantina a punctat detalii despre detoxifierea organismului, creșterea imunitatii și îngrijirea tenului și a părului, Liora Zytcer a accentuat importanța îmbinării nutriției cu mișcarea, menționând între altele că preferă să recomande exercițiile de tonifiere pentru îmbunătățirea masei musculare, în locul alergării, de exemplu. Iar fosta atletă de talie internațională Monica Iagăr a împărtășit o soluție de a face mișcare într-un mod inteligent și într-un timp scurt.

“Am prezentat o modalitate inovatoare de întreținere și tonifiere cu un aparat EMS (Stimulare Electrică Musculară). Acesta este folosit și în practica medicală, pentru prevenția unor afecțiuni, reabilitarea post traumatism, ameliorarea durerilor de spate și corectarea posturii. Lucrez de mai mulți ani cu aparatul X-Body și îl consider antrenamentul secolului XXI! În doar 20 de minute poți antrena nouă grupe de mușchi, exercițiu echivalent a șase ore în sala de fitness. Avem astfel o variantă benefică de a face sport, chiar dacă programul este încarcat”, a spus Monica Iagăr.

De-a lungul acestui an vor avea loc 5 conferințe „Trăiește sănătos cu Simona” pe diverse teme. Următoarea ediție va fi în data de 7 mai și are ca temă «Minte sănătoasă într-un corp sănătos». Cei interesați se pot înscrie la adresa conferintasimona@replicavedetelor.ro.

SONY DSC
Simona Dragomir și Liora Zytcer

SONY DSC

More from Corina Stoicescu

Am „bătut palma” cu Arnold Schwarzenegger, Sly Stallone și Bruce Willis

Într-una din zilele în care descopeream la pas New York-ul m-am nimerit...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.