Cum să ai o vacanţă fără griji!

vacanta fara grijiA venit vara şi toţi avem planuri mari de concediu. Fie că alegem o destinaţie la munte, la mare sau în afara ţării, vacanţa trebuie să fie doar pentru noi, să ne bucurăm, să ne relaxăm şi să ne încărcăm cu energie. Şi pentru ca această perioadă să fie lipsită de incidente neprevăzute există cardul de vacanţă 9695!

Acest card este modalitatea prin care te asiguri că orice s-ar întâmpla rău cu mașina ta în vacanță, acest lucru nu te va afecta. Problemele se vor rezolva în cel mai scurt timp și îți poţi continua în linişte călătoria. Ce trebuie să faci este să îţi alegi tipul de card care se potrivește dorinţelor tale vizitând site-ul oficial sau suni la *9695 ori 021 9695 și un operator te va ajuta să îți activezi serviciile auto.

Între riscurile acoperite sunt: defecțiuni tehnice, evenimente rutiere, furtul autovehiculului, lipsa combustibilului, lipsa sau blocarea cheii, pană de cauciuc. Nu este o limită de intervenții, iar acoperirea este valabilă non-stop, pentru România și Europa.

Cardurile de vacanta pot fi utilizate pentru autovehiculele înmatriculate în România, cu masa maximă autorizată de până la 3,5 t şi cu o vechime de maxim 10 ani.

Dacă activezi cardul de vacanţă până la 31 August 2014 poţi intra în tragerea la sorţi pentru o vacanţă de 4 persoane în valoare de 1500 Euro + 100 litri de carburant + Un Card Premium 9695.

asigurare auto

More from Corina Stoicescu

FashionTv Winter Festival 2016 și un week-end de trei zile de modă, ca în povești

În acest week-end voi merge la cel mai important festival de modă...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.