Un bărbat a donat un cadou de Crăciun cu 12 ani înainte de a realiza că l-a trimis viitoarei lui soţii

Tyrel and Joana Wolfe Christmas gift story fate

Pentru că suntem în sezonul cadourilor, vreau să vă spun o poveste foarte interesantă, care de câteva zile a făcut înconjurul lumii. Tyrel şi Joana sunt doi tineri care au crescut la mii de kilometri distanţă, el fiind din Statele Unite, ea din Filipine, şi care s-au cunoscut datorită unui cadou trimis de Crăciun prin intermediul unei organizaţii umanitare.

Tyrel şi Joana Wolfe au avut prima conexiune la vârsta de 7, respectiv 8 ani, când Tyrel i-a trimis o cutie de pantofi de Crăciun micuţei Joana, în Filipine (cutie unde erau trecute şi numele cu adresa lui din Idaho). Familia lui Tyrel participa la iniţiativa organizaţiei Samaritan’s Purse care trimitea jucării şi alte cadouri copiilor din ţări defavorizate.

fetita FilipineJoana a primit cutia la şcoala Vacation Bible School în oraşul Quezon, în anul 2000. Deşi fata i-a trimis un mesaj de mulţumire băiatului, în urmă cu 14 ani, el nu a primit niciodată scrisoarea. Apoi, în 2011, Joana a decis să încerce să-l găsească pe Tyrel pe Facebook. „Încă îmi doream să îi mulţumesc persoanei care mi-a trimis cadoul. Acest gest a însemnat foarte mult pentru mine”, a spus recent tănâra presei americane.

Joana şi Tyrel au corespondat timp de un an pe Facebook, făcând schimb de fotografii şi de impresii aproape zilnic între Asia şi America. Tyrel a economisit bani şi s-a dus s-o viziteze Joana, iar la scurt timp s-au îndrăgostit. „Îmi doream să mă bucur de fiecare clipă petrecută cu Joana pentru că nu ştiam ce se va întâmpla după aceea”, a povestit Tyrel celor din organizaţia Samaritan’s Purse. „Ştiam doar că Joana era jumătatea mea.”

Tyrel şi Joana WolfeTyrel and Joana Wolfe Idaho

Cei doi s-au căsătorit pe 5 octombrie 2014, iar invitaţii lor au fost rugaţi ca în locul cadourilor de nuntă să ajute la pregătirea altor pachete care urmează să fie trimise copiilor nevoiaşi, în toată lumea.

„Cea care a venit cu ideea să ajutăm a fost mama”, a mai spus Tyrel.

Tyrel şi Joana Wolfe Samaritan PurseCredit: samaritanspurse.org, christiantoday.com, Facebook.

More from Corina Stoicescu

Unde poți să vezi proiectele unice create la MEDS Bucharest 2016!

Timp de două săptămâni, peste 250 de studenți din Europa, Asia și...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.