La a patra încercare într-un concurs de voci, Florin Răduță a câștigat X Factor 2015

Credit foto: Antena 1

Florin Răduță este dovada vie că perseverența și munca te duc acolo unde îți dorești. Fără lecții de canto, după ce a participat de trei ori la Vocea României, acum este marele câștigător al sezonului al cincilea X Factor România.

 

Băiatul simplu care a visat să cucerească scena, diamantul neșlefuit, cum a fost supranumit Florin Răduță, și-a trăit visul și a primit cel mai frumos cadou de sărbători. Tănărul crescut de bunica lui, care la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar, a reuşit să câștige marele premiu al celui de-al cincilea sezon X Factor România, de la Antena 1. Florin a fost ales de publicul care a votat în timpul emisiunii și a cucerit trofeul. A fost o seară plină de emoție, iar tânărul de 21 de ani a căzut în genunchi pe scenă, fără a-și putea potoli lacrimile de fericire.

Doar că ceea ce poate se știe mai puțin este că Florin Răduță nu e la prima încercare de a câștiga un show muzical. Prima dată a participat la preselecțiile Vocea României, însă nu a reușit să meargă mai departe. În anul următor a intrat în concurs, dar fără a întoarce vreun scaun. Și după încă un an a încercat din nou. În 2014 a mers pentru a treia oară la Voce, și la audițiile pe nevăzute a întors nu unul, ci toate scaunele, captându-le atenția lui Marius Moga, lui Smiley, Loredanei și lui Tudor Chirilă.
Iar acum, Crăciunul din 2015, i-a adus, după luni în care a muncit și și-a șlefuit talentul sub îndrumarea lui Ștefan Bănică, câștigarea trofeului X Factor România și a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro.

Povestea lui Florin îmi amintește de un celebru citat: ”Cea mai mare victorie nu este să nu cazi, ci să te ridici de fiecare dată când ai căzut.”

Credit foto: Antena 1

Credit foto: Antena 1

Credit foto: Antena 1

More from Corina Stoicescu

X Factor 2017: final facts about the new stars. Rak-Su won the singing competition!

It was an amazing night at the X Factor 2017 Live final....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.