Lemar și Delia cântă în deschiderea concertului lui Robbie Williams

 

Robbie WilliamsDupă o lungă așteptare, Robbie Williams vine în sfârșit la București, pentru un show exploziv, în data de 17 iulie 2015, în Piața Constituției. În deschiderea celui mai așteptat concert al anului, vor cânta doi dintre cei mai în vogă artiști ai momentului: artistul englez Lemar, dublu câștigător al premiului Brit și a multiple discuri de Platină, și Delia, una dintre cele mai de succes artiste din România și membră a juriului X Factor.

Lemar a semnat în luna iunie a acestui an un contract cu casa de discuri BMG unde va scoate un nou album. The Letter este primul single extras de pe albumul cu acelasi nume și este o versiune curajoasă a clasicei piese, la origine înregistrată de ‘The Boxtops’, iar apoi de legendarul Joe Cocker.

”Deși inițial am planificat să mergem pe varianta înregistrată de ‘The Boxtop’ în final am ales-o pe cea a lui Joe Cocker deoarece este mai aspră și interpretată live se va auzi incredibil. Imediat după ce m-am întors în Londra, de la stulkdioul de înregistrări din LA, am aflat că Joe Cocker s-a stins din viață, așa că a devenit un fel de tribute pentru acesta.

‘The Letter’, noul album al lui Lemar de pe care este extras single-ul, este un album soul cu sound vintage și a fost înregistrat live cu celebrul producător Larry Klein. Albumul conține 11 piese care îmbină noi intrepretări ale soul-ului clasic, cu multe compoziții proprii ale acestuia.

Delia a strâns peste 1 milion de vizualizări în 24 de ore

Cea mai bună voce feminină a momentului, în România, Delia și-a început cariera muzicală în anul 1998 în trupa N&D. Din 2003 a continuat pe cont propriu și a evoluat constant. Pe data de 1 iulie 2015 Delia a lansat piesa Da, mamă”, prin care a reușit în mai puțin de 24 de ore de la lansare să strângă peste 1 milion de vizualizări.

Denise Săndulescu: Delia este unica voce autohtonă potrivită pentru acest moment

”Decizia de a alege artistul care va cânta în deschiderea concertului lui Robbie Williams a fost evidentă încă de la început, Delia fiind unica voce autohtonă potrivită pentru acest moment. Ascensiunea ei în carieră este remarcabilă și reușește, prin producția și echipa cu care se prezintă, să ofere un show live de înaltă calitate.” (Denise Săndulescu, promoter local)

Lemar | The Letter (Official Single Audio)

Watch the official video for The Letter in full – smarturl.it/TheLetterVideo The Letter – the new album out now iTunes: http://smarturl.it/TheLetteriTunes Google Play: http://smarturl.it/TheLetterGP Amazon (CD): http://smarturl.it/TheLetterCD Listen on Spotify: http://smarturl.it/TheLetterSpotify Follow me on… Spotify: http://smarturl.it/LemarSpotify Twitter: http://www.twitter.com/lemar Facebook: https://www.facebook.com/LemarOfficial/ Instagram: http://www.instagram.com/lemar Soundcloud: https://www.soundcloud.com/officiallemar

Delia – Da, mama (by Carla’s Dreams) Official Video

Delia – Da, mama (Official Video) by Carla’s Dreams for Cat Music Subscribe to CatMusic: http://goo.gl/t7L54P Download from iTunes: https://goo.gl/8HZMmE Asculta gratis pe Zonga: http://www.zonga.ro/song/i993816vhd90… Compozitor: Carla’s Dreams Productie: Carla’s Dreams, Ursache Claudiu, Alex Cotoi Text Secundar: Codin Maticiuc Booking Delia 0731 115 559 | 0731 115 559 Versuri: Eu nu accept geometria in iubire Triunghi in dragoste, plimbari pe o ata subtire Si nu mi-e frica sa cad, mi-e frica sa nu cazi tu.

Robbie Williams | Let Me Entertain You Tour Announcement

Meet me backstage at BST Hyde Park! https://RobbieWilliams.lnk.to/bstmeetgreetID ==================== Robbie will return to countries he hasn’t visited in a while and entertain others for the very first time in 2015.

Credit foto: D&D East Entertainment, Shot by Thom

More from Corina Stoicescu

Provocarea ‘‘Joi în șosete noi’’

Sub sloganul ‘‘Joi în șosete noi’’, reprezentanții unei companii cunoscute și-au întâmpinat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.