Fish Eye FEST, o experiență pe care ai vrea s-o trăiești!

Fish Eye Fest 1

Încep prin a spune că iubesc muzica și apreciez oamenii care promovează arta cam în toate formele ei. Iar dacă este prezentată într-un mod potrivit, poți să și nu faci parte din publicul țintă, dar să te trezești captivat de tot ce se întâmplă în jurul tău.

Am luat parte la Fish Eye FEST, un festival aflat la a doua ediție și desfășurat în Vama Veche, pe 3 și pe 4 iulie. Despre eveniment nu știam prea multe, dar între timp am aflat și văzut cu ochii mei, încât să-mi doresc să merg și data viitoare.

Fish Eye FEST este genul de desfășurare artistică la care cunoști unele nume de trupe, iar la fața locului descoperi și alte formații pe care chiar vrei să le mai asculți și cu alte ocazii (în cazul meu Yelllow). Festivalul a avut foarte multe activități interesante incluse în program, doar că, din păcate, eu am ajuns în a doua zi a evenimentului.

Fish Eye Fest 2

Fish Eye Fest  public 2

Am aflat că pe scena de teatru de pe plajă au fost show-uri de improvizație și de stand-up comedy, s-a dansat oriental cu Bianca Coștiug, cunoscută de la ”Românii au Talent” (Pro tv), și au fost vizionate filme în aer liber. În timp ce lacul Limanu a găzduit activități cu și despre pescari: concursuri de vâslit viteză și pescuit staționar și seminarii de pescuit sportiv și pescuit artizanal.

Iar seara, main stage-ul a prins viață! Dacă în prima zi au urcat pe scenă trupe ca Velosonics, Loungerie II, Golan, Grimus și invitații speciali, trupa Zdob și Zdub, sâmbătă, pe 4 iulie, a fost rândul celor de la Top Hats, Overflow, The Kyptonite Sparks, The Amsterdams, Yelllow, Travka și DJ K-lu, care a mixat până spre 3 dimineața.

Mă bucur că am fost la Fish Eye FEST. Am ascultat ore bune de muzică, am dansat, mi-am revăzut prieteni și am cunoscut mulți oameni cool. E un festival la care, cum spuneam, aș mai merge și l-aș recomanda prietenilor, implicit vouă. Pe curând! 🙂

 

Fish Eye Fest Zdob si Zdub
Zdob și Zdub
Fish Eye Fest Bianca Coștiug
Bianca Coștiug

Fish Eye Fest 4

Fish Eye Fest scena

Fish Eye Fest 6

Fish Eye Fest public

Fish Eye Fest laser show
Laser show

Fish Eye Fest 5

Credit foto: Fish Eye FEST

 

More from Corina Stoicescu

Gheorghe Chelu, prietenul vedetelor: ”Mă simt în plină forță”!

Este o zi specială. Ziua în care prietenul Gelu (Gheorghe Chelu) împlinește...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.