Anca Bucur a câștigat titlul Miss Fitness America 2015

Credit foto: Facebook Anca Bucur

Anca Bucur reprezintă performanța fitness-ului românesc și o dovedește prin câștigarea unui nou titlu mondial. Sportiva, în vârstă de 28 de ani, a devenit Miss Fitness America 2015, la categoria profesioniști. Tânăra mai are în palmares alte două titluri mondiale, Miss Fitness Universe.

Credit foto: Facebook Anca Bucur
Anca Bucur

”Pe buzele tuturor a fost: Anca Bucur , România!” a povestit sportiva româncă. Ea a participat la Campionatul Mondial “Fitness America 2015” din Las Vegas, una dintre cele mai importante competiții din industria fitness-ului și a convins juriul printr-un exercițiu dinamic, executat impecabil pe ritmuri populare românești și având o temă la fel de românească, personajul Dracula. Anca Bucur a fost cea mai bună dintre cele 700 de concurente din toată lumea.

La competiția din Las Vegas suplimentele sunt interzise

“Am ales să concurez în America deoarece îmi place calitatea competițiilor și faptul că federația este una naturală. În sensul în care nu sunt permise nici un fel de suplimente interzise. Sănătatea este pe primul loc!”

Anca alaturi de cele mai bune concurente ale competitiei
Anca, alături de cele mai bune concurente ale competiției.

A continuat, deși au fost momente când a vrut să renunțe

“Este rezultatul întregii mele munci, de la început și până acum. O realizare pe care am dus-o până la capăt pentru că nu m-am abătut de la program și nu am renunțat atunci când am vrut să o fac. Mi-am promis că voi consuma toate zilele mele cu bucurie, entuziasm, bunătate și calitate. Sunt un om echilibrat. Herbalife face parte din programul meu alimentar și le mulțumesc pentru susținere. Echipa designerului Cătălin Botezatu a acceptat provocarea de a-mi face costumele de concurs. Au făcut o treabă minunată și le sunt recunoscătoare!”, a declarat Anca Bucur pe blog-ul personal.

 

Credit foto: Facebook Anca Bucur

More from Corina Stoicescu

Simona Halep luptă pentru copii

Cea mai bună jucătoare profesionistă de tenis a momentului în România, Simona...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.