”Burlacul” Andrei Andrei a filmat cu celebrul muzician John Legend

Model Andrei Andrei 2Modelul român Andrei Andrei, protagonistul unui fost sezon al show-ului ”Burlacul”, de la Antena 1, a apărut în videoclipul piesei „Who Do We Think We Are”, interpretată de celebrul muzician american John Legend.

„A fost o experiență de vis, pentru că eu sunt și fanul lui, așa că am fost cu atât mai fericit că am avut această șansă”, spune Andrei.

John Legend and Andrei Andrei

Filmările pentru „Who Do We Think We Are” au durat 24 de ore și au avut loc în apropiere de New York City, într-un conac impresionant. „De fiecare dată când se trăgeau duble, John Legend cânta live”, își amintește Andrei. „Sunt foarte mândru și recunoscător că mi s-a propus să fiu actor în această producție”.

Piesa „Who Do We Think We Are” a fost lansată în primăvara anului 2013:

John Legend – Who Do We Think We Are (Official Video) ft. Rick Ross

Get „Who Do We Think We Are” featuring Rick Ross on iTunes: http://smarturl.it/wdwtwa Production Company ICONOCLAST Director Paul Gore Creative Director Yoann Lemoine Producer Kathleen Heffernan Executive Producers: Nicolas Lhermitte, Charles-Marie Anthonioz, Mourad Belkeddar Director of Photography: Benoit Debie Production Designer: Jade Healy Stylist: Heidi Bivens Editor: Thomas Grove Carter Telecine & Online: Simon Bourne at Framestore Music video by John Legend feat.

Andrei a realizat sute de pictoriale și a apărut în peste 30 de reclame pentru branduri internaționale ca Armani, Rocco Barocco, Guess, Diesel, Grey Goose, Marlboro, Mexx, Iceberg, Esprit, Wella, Sloggi, Ford, Cavalli Class, Fabi Shoes. Și merită menționat că deși avea o carieră de succes în modelling, el și-a extins activitatea și în domeniul advertising-ului. Din anul 2010 a înființat un studio de creație publicitară, prin care se poate concentra și pe web design, o altă pasiune a lui.

Model a devenit dintr-o întâmplare, când un bun prieten l-a luat cu el la un casting și s-a dovedit că de atunci a captat lumina reflectoarelor. A călătorit în aproape toată lumea, mai puțin în Africa și Australia. „Cel mai mult mi-au plăcut Londra și New York, unde am și petrecut peste doi ani. Îmi place agitația, dar și faptul că acolo se întâmplă permanent lucruri noi, apar oportunități și nu intervine monotonia”, a povestit Andrei.

Andrei Andrei Antena 1Bulacul Andrei Andrei

Credit: Antena 1.

More from Corina Stoicescu

Irina Margareta Nistor a ales ”filmul perfect” din 2014

”Îmi place să împărtăşesc şi celorlalţi ce am descoperit, să fiu la...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.