Dana Săvuică îți propune cum să călătorești cu stil

DSC_5487DSC_5487

Într-o seară autentică de vară, pe 24 iunie, am luat parte la cea de-a doua ediție a conferinței „Trăiește Inteligent” susținută de Dana Săvuică. Vedeta a propus un eveniment de travel & style, sub denumirea „Descoperă cum să călătorești cu stil”, pentru că tot suntem în sezonul vacanțelor estivale. Am asistat alături de cei peste o sută de invitați la consiliere de styling, de împachetare a bagajelor, au fost oferit sfaturi de la specialiști în frumusețe și au avut loc și două prezentări de modă.

Imprimeuri florale, culori vii și materiale vaporoase

Costumele de baie sunt un must-have în această perioadă, motiv pentru care am asistat la o prezentare a uneia dintre cele mai trendy colecții din acest sezon, urmată de o serie de ținute pentru plajă, dar și cu rochițe diafane, feminine și retro.

„Anul acesta se poartă pattern-urile florale, culorile vii, materialele vaporoase, iar ținutele propuse de Pretty-Girl și Daniella Cristea, accesoriile fantezie Meli Melo, pantofii Hispanitas și Aldo sunt recomandarea mea pentru acest sezon estival.” a spus Dana Săvuică.

Cunoscută pentru vacanțele exotice de care s-a bucurat de-a lungul timpului, Dana a povestit cum își organizează călătoriile. „Obișnuiesc să mă documentez despre destinațiile pe care vreau să le vizitez și citesc despre experiența altora pe bloguri și pe site-uri. Apoi aleg o agenție de turism de încredere pentru a-mi pregăti pas cu pas tot sejurul. Urmează apoi organizarea bagajelor, cu alegerea hainelor potrivite pentru zilele toride și serile romantice, a produselor de fotoprotecție potrivite tipului de piele, pentru un bronz obținut inteligent, și împachetarea astfel încât să intre totul într-o singură valiză”, a mai adăugat ea.

DSC_5766DSC_5766DSC_6216DSC_6216DSC_6123DSC_6123DSC_5842DSC_5842DSC_5879DSC_5879DSC_5902DSC_5902

Amalia Enache a primit cel mai rezistent troller

Printre vedetele care au fost prezente pe terasa Grand Combo din Băneasa Shopping City au fost Cristina Cioran, Simona Pătruleasa sau Amalia Enache, a cărei zi de naștere a fost în urmă cu numai câteva zile. Dana Savuică a dorit să îi facă o surpriză prezentatoarei știrilor Pro Tv, iar Amalia a primit cadou pentru ziua ei o valiză Samsonite Light-Shock, cel mai rezistent produs din gamă, realizat dintr-un material special tratat, care nu se zgârie. De altfel, Dana împreună cu Elena Bucur, reprezentantul companiei, au testat în direct rezistența unui troller de acest tip. L-au lăsat să cadă de la înălțime, apoi s-au urcat pe el și, culmea, a arătat și după aceea foarte bine. Prețul este chiar ridicat, 1700 lei, dar pentru o investiție pe viață, cum îl recomandă producătorul, atunci e de luat în serios.

Amalia Enache

Cristina Cioran si Amalia Enache
Cristina Cioran și Amalia Enache
Dana Savuica si Elena Bucur Samsonite
Dana Săvuică și Elena Bucur (Samsonite)
Corina Stoicescu (corinastoicescu.com)
Corina Stoicescu (corinastoicescu.com)

Sponsorii evenimentului: Băneasa Shopping City, Samsonite, La Roche Posay, Meli Melo, PATIO, Schwarzkopt Professional România, Les Nouvelles Esthetiques, Perfect Tour, Travelforsenses, Niran Cosmetics, Alka, Editura Litera.

Credit foto: AGA PHOTO

More from Corina Stoicescu

Alegerea perfectă de vară pentru călcâie fine

Vara este sezonul călătoriilor, al drumețiilor, al vacanțelor la mare și al...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.