O nouă inovație în frumusețe: Urgo Spots Filmogel, primul ”scut invizibil” anti coșuri

Indiferent că ești femeie sau bărbat, vedetă în lumina reflectoarelor sau vedetă în grupul tău de prieteni, tot te vei afla în postura de a fi vulnerabil(ă) în fața apariției coșurilor. Pentru că, ce să vezi, ele nu țin cont de profesie, de vârstă și nici de cât de importantă este ziua în care te afli. Dar cei de la Urgo s-au gândit la o soluție practică și eficientă pentru astfel de situații și așa a apărut Urgo Spots Filmogel.

 

În loc de variantele de tratament tradiționale cu usturoi, pastă de dinți cu mentă, lămâie sau gheață, Urgo Spot Filmogel este un tratament gel, prezentat sub forma unui stilou prevăzut cu un aplicator din silicon moale, se aplică foarte ușor pe față și permite imediat și realizarea machiajului zilnic, în cazul doamnelor și domnișoarelor.

Formulă cu acid salicilic și ulei esențial din arbore de ceai

Ce face primul ”scut invizibil” împotriva coșurilor? Purifică și acționează împotriva coșurilor, prin acțiunea acidului salicilic și a uleiului esențial din arbore de ceai. Mai mult decât atât, spre deosebire de alte produse, permite aplicarea machiajului și în zona afectată.
În momentul utilizării formează o película invizibilă și protectoare pe durata a 6 ore, timp în care acționează activ în accelerarea dispariției coșurilor. Sub forma unui stilou portabil, produsul este extrem de ușor de folosit, permițând o aplicare precisă ori de câte ori este necesar. Urgo Spots Filmogel a fost testat clinic, 100% dintre utilizatori declarând că accelerează dispariția coșurilor.

Urgo Spots Filmogel

Geanina Ilieș a prezentat produsul revoluționar

Multe doamne preocupate de frumusețe, din media, din zona de beauty, lifestyle și din lumea artistică au fost prezente la evenimentul de lansare Urgo Spot Filmogel, într-o atmosferă plăcută și relaxantă. Diana Dumitrescu, Tili Niculae, Maria Andrei, Cori Grămescu sau Adina Halas sunt doar câteva dintre ele.
Geanina Ilieș, gazda evenimentului, și Brand Managerul URGO, Corina Oprescu, ne-au prezentat inovația, iar make-up artistul Stella Badea a povestit despre experiența ei în folosirea gelului, a vorbit despre avantajele acestuia și a realizat și o demonstrație de machiaj de zi.

Geanina Ilies

Demonstatie machiaj Urgo Spots Filmogel

Demonstatie machiaj Urgo Spots Filmogel 2

Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu
Tili Niculae
Tili Niculae
Alice Nastase
Alice Năstase
Corina Stoicescu (EsentaTare.com) si Cori Gramescu
M-am bucurat să o revăd pe Cori Grămescu.
Roxana Iliescu si Geanina Ilies
Roxana Iliescu și Geanina Ilieș

Cristiana Bobaru, Roxana Iliescu si fetita ei la evenimentul Urgo Spots Filmogel

Stella Badea Demonstatie machiaj Urgo Spots Filmogel
Make-up artist și trainer Stella Badea

Acest produs este disponibil în farmaciile Sensiblu, iar din luna iulie va putea fi găsit în toate lanțurile de farmacii din țară. Prețul aproximativ este de 30-40 ron.

Credit foto: PR

 

More from Corina Stoicescu

Ploaie ca-n filme în Manhattan

Azi toarnă cu găleata în Manhattan. Ascult un post de radio american...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.