Starul country Carrie Underwood a purtat o rochie Lorena Sârbu la CMA Awards

Romanian designer Lorena Sarbu
designer Lorena Sarbu

De la rochii pentru păpuşile ei preferate a ajuns să creeze vestimentaţie pentru celebrităţile de la Hollywood. Lorena Sârbu, o timişoreancă care locuieşte la Beverly Hills, este un designer tot mai popular în rândul starurilor. Cel mai recent, Carrie Underwood, proclamată “Prinţesa muzicii country”, şi-a făcut apariţia la decernarea premiilor Country Music Awards într-o rochie realizată de româncă.

Underwood, care aşteaptă şi primul său copil, a purtat la evenimentul de la Nashville’s Bridgestone Arena, în 5 noiembrie, o rochie creată special pentru ea, dintr-un materialul fin cu aplicaţii aurii şi cu trenă. Artista a atras toate privirile la apariţia pe covorul roşu şi tot ea a şi prezentat gala, împreună cu un alt country superstar, Brad Paisley.

Carry Underwood Lorena Sarbu
Carrie Underwood

Underwood este deţinătoare a unui Glob de Aur şi a şase premii Grammy, are o avere estimată de Forbes la 100 de milioane de dolari şi a devenit celebră după ce a câştigat concursul American Idol în anul 2005.

Lorena Sarbu- Carrie Underwood CMA Awards SketchAlte vedete care au purtat creaţii ale designerului Lorena Sârbu sunt diva Eva Longoria, cunoscută din “Neveste Disperate” sau Blake Lively din “Gossip Girl”, dar şi Jennifer Lopez, Elizabeth Hurley, Taylor Swift, Toni Braxton, Rummer Willis (fiica lui Bruce Willis şi a lui Demi Moore), Minnie Driver şi Christina Applegate. De asemenea, Barbra Streisand, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan i-au îmbrăcat creaţiile.

Designerii români sunt tot mai apreciaţi în rândul celebrităţilor. Alături de Lorena Sârbu trebuie menţionate şi alte creatoare foarte solicitate pentru ţinutele deosebite, ca Maria Lucia Hohan şi Aura Cercel.

 

 

More from Corina Stoicescu

OLIVER şi spectacolul vieţii

Omul special al acestei zile este Oliver Popa, unul dintre cei mai...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.