Gustă “Sănătate la pahar”!

Anca Alungulesei, expert în nutriție și trainer în alimentație raw-vegan, a lansat “Sănătate la pahar”, prima carte despre sucuri naturale din România, ce reunește informații despre hrana inteligentă.

 

“Sănătate la Pahar” este un ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică și, spune Anca Alungulesei, îi va ajuta pe toți cei care prețuiesc sănătatea și vor să și-o îmbunătățească, să înțeleagă beneficiile pe care le aduc sucurile naturale organismului și cum pot fi introduse acestea într-un mod corect în alimentație.

Nu e o pledoarie pentru renunțarea la hrana preparată termic

Autoarea precizează chiar de la începutul volumului că acest ghid se adresează atât persoanelor care consuma hrană crudă sau vegetariană, dar și tuturor acelora care vor să optimizeze calitatea stilului lor de viață.

“Indiferent dacă o persoană mănâncă sănătos sau consumă foarte multă carne, sucurile sunt cea mai bună variantă de a introduce cât mai multe legume și fructe în alimentația zilnică. Cartea aceasta nu este o pledoarie pentru renunțarea la hrana preparată termic sau de origine animală, ci urmărește să-i ofere fiecărui cititor informațiile necesare pentru a înțelege că sănătatea, un tonus foarte bun, energia și buna dispoziție sunt la îndemâna oricui.”, afirmă Anca Alungulesei.

”Cu sucurile din legume şi fructe putem regenera. Putem reconstrui. Putem prelungi viaţa celulelor. Putem trăi mai mult şi mai bine”.

Anca Alungulesei 2

În prima parte a cărții, Anca descrie cum funcționează mecanismele interne ale corpului, din momentul ingerării hranei și până la eliminarea acesteia și impactul pe care-l au sucurile naturale asupra acestor mecanisme. Printr-o demonstrație bine documentată, fiecare cititor este introdus în tainele funcționării corpului uman și ajunge să înțeleagă de ce sucurile naturale, stoarse prin presare la rece sunt considerate “hrana cea mai inteligentă”.

Fiecare rețetă este însoțită de beneficiile fructelor și ale legumelor

În cea de-a doua parte a cărții, autoarea ofera 40 de rețete de sucuri din legume și fructe, în diferite proporții, care pot satisface toate gusturile, dar pot acționa și ca remedii naturale în multe afecțiuni. Fiecare rețetă este însoțită de beneficiile fructelor și a legumelor din compoziția sa, dar și de o sugestie de servire a fiecărui suc în parte.

Anca Alungulesei sucuri
Îți mai spun că volumul ”Sănătate la Pahar” poate fi găsit în librării, la standurile de ziare și de reviste, dar și pe RawCoco. Iar când vei începe să încerci din rețete îți aștept cu drag impresiile.

Credit foto: PR

More from Corina Stoicescu

Iluzii optice sau… când ceea ce vezi, nu e ceea ce crezi!

Atunci când imaginaţia şi talentul se întâlnesc, formula este de cele mai...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.