Diana Mețiu începe un nou curs de numerologie, știința care decodează destine

Numerologia studiază numerele ca simboluri cu energie care ne influențează viața. Conform științei al cărei Părinte este considerat marele matematician al Greciei Antice, Pitagora, prin interpretarea corectă a numerelor din data de naștere, din codul numeric personal și tot ce este legat de persoana ta, aflii mai multe despre menirea pe care o ai și cum să atragi și mai multă fericire și succes în destinul tău.

Profesor doctor în Arte Vizuale Diana Mețiu este directorul de dezvoltare al Asociației Numerologilor din România, cu o experiență de sute de cursuri, ateliere, ședințe de numero-coaching sau numero-business-coaching și analize numerologice personalizate. Am avut și eu întâlniri numerologice cu Diana Mețiu, care m-au ajutat să înțeleg mai multe despre mine. De exemplu, constatasem în timp că sunt o persoană extrem de intuitivă, iar acum înțeleg de ce. Pe scurt, cifra destinului meu este 7.

În curând, Diana Mețiu al cărei palmares este unul impresionant – are o experiență de peste 25 de ani în comunicarea publică și consultanța de imagine, este profesor la Facultatea de Arte, în București, este unul dintre primii antrenori de emisferă cerebrală dreaptă din România, specialist în desen holistic și realizatorul emisiunii TV “CE NU ȘTIM CĂ NU ȘTIM” – va da startul unui nou curs de numerologie și am aflat toate detaliile chiar de la ea.

Personalități din istorie ca inventatorul Nicolai Tesla și pictorul Leonardo Da Vinci au folosit numerologia în creațiile lor.

Diana, este o mare bucurie acest interviu, ca de fiecare data când ne auzim. Am observant că în această perioadă, în ciuda multiplelor tale specializări, îți concentrezi cea mai mare parte din energie asupra numerologiei. De ce?

M-am îndrăgostit de numerologie în 2009 și, de atunci, am rămas fidelă ei. La fiecare început de an, lansez cursul mare de numerologie pentru toți cei care vor să descopere secretele extraordinare ale acestei științe și pentru cei care chiar vor să devină numerologi, adică să își construiască o nouă profesie.

La ce ajută numerologia în viața de zi cu zi?

Când înțelegem ce este numerologia, de câte feluri este și cum să o aplicăm, putem folosi aceste informații pentru a ne îmbunătăți viața nouă și celor dragi, dar și altor oameni care apelează la cunoașterea noastră. Caracterul, destinul, manifestările sociale, contextele de creștere, lecțiile pe care le avem de învățat, anii importanți, calea de parcurs, De asemenea, cine suntem și care sunt datele native și experiențele de viață care ne ajută să devenim ceea ce ne dorim, toate acestea și multe alte informații ni le furnizează numerologia.

Cu cât învățăm mai mult, cu atât devenim mai specifici și putem să ne axăm și pe detalii legate de zi, oră și chiar de minut. Președinți de stat, patroni și manageri de companii, experți în resurse umane, profesori, psihologi, antrenori, sunt printre primii care folosesc numerologia pentru a crește perfomențele grupărilor, comunităților, clasei, echipelor, clienților și angajaților lor. Din ce în ce mai multe profesii realizează că a cunoaște numerologia ajută profesia de bază.

Într-o lume în care avem atât de multe întrebări, numerologia ne oferă răspunsuri. Ce etape trebuie parcurse pentru a deveni numerolog?

Cursul complet pentru a deveni numerolog certificat este format din cinci module a câte șase zile fiecare, patru ore pe zi. În acest fel până în luna octombrie cursanții parcurg în total aproximativ 120 de ore de teorie.

Când va începe?

Modulul 1 va începe pe 2 februarie și va continua toată luna în fiecare miercuri și joi, seara, de la 18.00 la 22.30, online pe Zoom. În aceste zile vom înțelege la modul cel mai profund cifrele de la 0 la 9, pentru ca apoi, oriunde ne-am întâlni cu acestea, să le decodificăm semnificațiile și mesajele. Pagina de Facebook unde sunt enumerate toate modulele acestui curs și altele conexe se numește: “Cele mai relevante informații numerologice”.

Din spusese celor care au absolvit cursul de numerologie în anii trecuți, marele tău merit față de alte cursuri de profil este acela al aplicabilității practice?

Da, îmi place să spun că la cursurile mele nimeni nu rămâne în urmă. Interactivitatea este unul dintre elementele esențiale și nimeni nu pleacă nelămurit. În plus, de la un modul la altul, organizez cel putin patru ateliere în care facem multă practică prin numeroase analize numerologice.

Ce implică, la finalul cursului, obținerea certificării de numerolog?

Cursurile de numerologie se încheie cu un examen complex, dificil chiar, pentru a primi certificarea de numerolog. Examenul constă într-o analiză numerologică completă, stufoasă, de peste 100 de pagini, plus o prezentare publică și un examen oral cu întrebări de numerologie avansată. Așa că, pot afirma cu mândrie, că cei care urmează cele 5 module de numerologie, sunt cu adevărat foarte bine pregătiți. Buni cunoscători ai numerologiei și buni practicanți, cu o cazuistică importantă în spate. De aceea, îi recomand cu toată încrederea!

Cum am dezvăluit la începutul articolului , am avut câteva întâlniri numerologice cu Diana Mețiu și am înțeles multe despre mine și ce am de făcut mai departe. Am reușit, prin numerologie, să scurtez calea căutărilor mele și să fiu mai eficiență, așa că vă invit să vă înscrieți și voi la curs sau să vă bucurați de o analiză numerologică personalizată.

  “Ca inițiatoare a comunității “NĂSCUȚI CREATIVI”, Diana îi îndeamnă și motivează pe cei din jurul său să își exerseze capacitatea creatoare a minții și abilitățile lor inovative, în asa fel încât rezultatele obținute să fie probate și spectaculoase, în cel mai scurt timp posibil.” – Berny Dohrman, Founder CEO SPACE, USA

 “Mulți dintre dumneavoastră o cunoașteți ca pe o personalitate a lumii socio-culturale românești, un exponent de seamă al mass-mediei ce ani de zile a promovat tot ceea ce ținea de mișcarea cultural-artistică în România.” – Claudia Motea, regizor, scenarist, actriță româno-canadiană.

Cursanții spun despre Diana Mețiu că este un dascăl cu har, o persoană foarte generoasă și foarte inteligentă.
More from Corina Stoicescu

Inovaţii pentru frumuseţe

Trecerea timpului, oboseala, stresul, schimbările de vreme, soarele, vântul, frigul, alimentaţia sunt...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.