Muzica lui George Enescu în viziunea tânărului Mihai Toma (Buddha Bar)

Credit foto: Facebook

Compozitorul român cu piese pe albumele Buddha Bar, Mihai Toma, continuă să creeze muzică destinată celor care sunt în căutare de emoții și stări autentice, profunde, meditative și, mai nou, iubitorilor muzicii lui George Enescu.

Festival EnescuPornind de la Suita pentru vioară și pian Impresii din Copilărie de George Enescu, tânărul compozitor și producător a prelucat sunetul clasic, i-a adăugat teme celebre din Rapsodia 1, Rapsodia 2, Poema Română” și din Balada pentru vioară și orchestră”. Așa a luat naștere Enesciada, o experienţă de 30 de minute de muzică electro-fantastică care te transpune într-un univers captivant. Piesa este difuzată pe durata Bucureștiului Creativ din cadrul Festivalului George Enescu, în Pasajul de la Universitate, între 30 August și 20 Septembrie.

Mihai Toma – Enesciada 2015 – Full Mix

http://www.mihai-toma.com 00:00 1. Impresii din copilarie – Part 1 05:45 2. Poema Romana 12:12 3. Impresii din copilarie – Part 2 18:10 4. Balada pentru vioara si orchestra 22:50 5. Rapsodia nr. 2 27:46 6. Rapsodia nr. 1 (Ciocarlia)

Mihai Toma s-a remarcat după ce piesele lui, ”Flutaka” și ”Ena” feat. Irene au fost selectate și au apărut pe celebrele compilații Buddha Bar XVII, respectiv Buddha Bar vol XV.

Credit foto: Facebook
Mihai Toma
More from Corina Stoicescu

Andreea Marin, interesată de noua tehnologie anti-age cu ionizare dinamică

Cea mai nouă tehnologie de reîntinerire a tenului, cu ionizare dinamică, este...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.