Gelul de duș Moroccanoil Body, pentru o experiență unică!

După ani de cercetare, în care specialiștii brandului au investit pasiune și minuțiozitate, astăzi putem să ne bucurăm de mult așteptata gamă Moroccanoil Body, o linie de produse pentru îngrijirea corpului creată pe bază de ulei de argan.

 

Moroccanoil Body este o colecție exclusivistă a cărei formulă, unică în lume, poate oferi pielii o hidratare profundă, o strălucire naturală și o frumusețe irezistibilă completată de un parfum aparte, fresh, de inspirație mediteraneană.

Cel mai nou produs Moroccanoil de pe piața românească, gelul de duș Moroccanoil Body, hidratează pielea de la prima aplicare, are o formulă ușoară și totodată concentrată. Infuzia cu ulei de argan, care este bogat în antioxidanți, reface echilibrul de umiditate optim pielii, ajută la îmbunătățirea elasticității, a texturii și a tonusului.

Morocanoil Shower Gel 3 EsentaTare.com

Moroccanoil BODY, o colecție cu 10 produse de îngrijire

La fel ca toate produsele care fac parte din gama de îngrijire a corpului de la Moroccanoil BODY, gelul de duș (preț recomandat 175 ron/250ml) nu conține sulfați sau parabeni. Și pentru că am menționat de restul colecției, merită să știi că aceasta cuprinde:

  • Cleansing Bar – o combinație între uleiul de argan, bogat în antioxidanți și unt de Shea, ce hidratează pielea pe măsură ce o curăță.
  • Body Buff – exfoliază delicat prin efectul combinat al uleiului de argan, al celui de susan și al Vitaminei E.
  • Body Souffle – ulei de argan și unt de Shea pentru obținerea unei pieli fină.
  • Body Butter – ulei de argan și rodie combinate cu unt de cacao și mango.
  • Hand Cream – crema de mâini cu uleiuri de argan și de avocado, unt de shea și mango.
  • Pure Argan Oil – uleiul pur de argan bogat în Vitamina E și în antioxidanți.
  • Dry Body Oil – transferă proprietățile hrănitoare și antioxidante ale uleiurilor de argan, măsline și avocado.
  • Shimmering Body Oil – formula ajută la revigorarea pielii, iar infuzia de minerale sidefii oferă un aspect strălucitor.
  • Intense Hydrating Treatment – ulei de argan combinat cu extracte de plante destinate hrănirii mai ales a pielii foarte uscate.

Un brand clădit de Carmen Tal

Una dintre cele mai influente femei de afaceri din industria de frumusețe din Statele Unite ale Americii și din întreaga lume este chiar Carmen Tal, cofondator  Moroccanoil. După ce a făcut trecerea de la a fi proprietar de salon la construirea unui brand celebru, Carmen Tal spune despre produsele sale, realizate pe bază de ulei de argan, că reflectă ceea ce a dorit ea să primească, ca și client.

Acesta nu este brandul meu, ci viața mea. Moroccanoil este întruparea a tot ceea ce mi-am dorit eu ca femeie, de la o companie de cosmetice: să fie autentică, să spună lucrurilor pe lume și să livreze ceea ce promite.

Carmen Tal
Carmen Tal

Produsele Moroccanoil sunt distribuite în România de TopLine, produse profesionale.

Credit foto: EsentaTare.com, www.moroccanoil.com

More from Corina Stoicescu

Escentric Molecules: parfumurile care stârnesc mister și obsesie

Beautik Haute Parfumerie a celebrat colecția Escentric Molecules printr-un eveniment la care...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.