Cei mai buni iluzioniști ai lumii vin în premieră la București: The Illusionists – Live From Broadway

Anul acesta au făcut înconjurul Europei cu peste 100 de show-uri în fața a peste un milion de oameni. Următoarea oprire a elitei magiei, The Illusionists, va fi în februarie 2020 la Sala Polivalentă din București.

The Illusionists duc mai departe tradiția magiei de scenă într-o nouă eră. Producțiase aventurează dincolo de limitele imaginației umane, purtând audiența într-un univers palpitant unde granița dintre realitate și iluzie dispare. Călcând pe urmele unor legende precum Harry Houdini, The Illusionists combină tehnologia de vârf cu jocurile de lumini spectaculoase, costumele extravagante și o excelentă montare scenică într-un spectacol captivant. Vor fi numere de iluzionism și mentalism, evadări din situaţii aparent imposibile.

Un „Cirque du Soleil al Magiei”, în termenii folosiţi de cotidianul londonez „The Times”, producția The Illusionists – Live From Broadway se mândrește cu recorduri de vânzări în întreaga lume. Săli arhipline din Londra până în Sydney și Melbourn sau Mexico City.

The Illusionists au susținut show-uri în peste 200 de orașe din 40 de țări de-a lungul timpului, bifând aproape o sută de reprezentații doar în prima jumătate a anului 2019, în 19 capitale europene. Spectacolele lor au fost retransmise de televiziuni precum ITV (Londra) sau NBC (Los Angeles). De la Ellen Show la Jonathan Ross au făcut deliciul asistenței în cele mai urmărite show-uri TV din întreaga lume și au fost aplaudați la Casa Albă în Washington și de către familia regală din Monaco.

Sub bagheta portughezului Luis de Matos, șapte dintre cei mai străluciți iluzioniști din lume iau cu asalt Bucureștiul. Pe scena de la Polivalentă se vor face nevăzuți James More, magicianul britanic care-a cucerit publicul în megashow-ul „Britain’s Got Talent” și ale cărui spectacole se țin cu casa închisă în Marea Britanie, urmat de Andrew Basso, unul dintre discipolii lui Houdini, împreună cu Enzo Weyne, una dintre descoperirile „France’s Got Talent”. Li se alătură americanul Kevin James, cu iluziile sale incredibile. Faimosul magician David Copperfield se numără printre admiratorii săi fervenți. Din distribuție fac parte și două nume noi: An Halim, maestrul manipulării și belgianul Aaron Crow, care va oferi momente pline de suspans folosind cuțite, arcuri și macete.

Biletele pentru cele patru show-uri consecutive The Illusionists – DIRECT FROM BROADWAY, de pe 13 , 14 și 15 februarie 2020, se găsesc exclusiv în rețeaua Entertix, la prețurile: 349 Lei (Cat. I), 299 Lei (Cat. II), 249 (Cat. III), 199 Lei (Cat. IV) și 149 Lei (Cat. V).

Program The Illusionists la Sala Polivalentă: joi 13 februarie 2020 – 20:00, vineri 14 februarie – 20:00, sâmbătă 15 februarie 2020 – 16:00 şi 20:00.

More from Corina Stoicescu

Jessica propune o vară colorată în pasteluri

Una dintre româncele devenite celebre în toată lumea, Jessica Vartoughian, supranumită ”Prima...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.