Gala Wella Professionals și trendurile anului 2017 în hairstyling

Cel mai important eveniment de hairstyling din România, Gala Wella Professionals, a ajuns la cea de-a XXII-a ediție. Spectacolul a reunit prezentarea tendințelor în tunsori și culoare pentru 2017, iar printre invitați s-a aflat Partick Cameron, unul dintre cei mai cunoscuți hairstiliști din lume.

 

Gala Wella mă duce de fiecare dată cu gândul la o altă lume. O dimensiune care nu știu cât mi se potrivește, dar mă fascinează. Tendințele în tunsori și coafură, liniile abordate, combinația de culori, costumele, machiajul și muzica, toate creează un univers desprins parcă din viitor.

Ultra Contouring pentru tendințele primăvară/vară

Hairstiliștii Wella Professionals propun pentru sezonul primăvară/vară 2017 lookurile ultrapersonalizate. Este încurajată adoptarea unor lookuri “semnătură”, care merg dincolo de ceea ce toți cunoaștem drept frumusețe standard. Trendul Ultra Contouring pune accentul pe crearea de iluzii optice și forme expresive în acord cu trăsăturile feței.

“Colecția Spring Summer 2017 amplifică personalitatea și frumusețea interioară. Rolul cel mai important în acest concept îl are culoarea. Există variante pentru toate lungimile de păr, plecând de la forme pure și simple până la folosirea de tehnici combinate în aceeași formă. Focusul pe culoare este în zona frontală și pe tot conturul feței.” spune Alina Călin, Wella Top Team România.

“Culoarea distorsionează și creează forme de zonele plate și potențează textura. Bretonul este prezent în colecția Spring/Summer 2017 și este evidențiat de nuanțele sezonului: blond pastel, nuanțe cafenii și bejuri, touch-uri de violet și rosu, de la pastel la nuanțe intense.” adaugă Florina Vătafu, Wella Top Team România.

New Norm pentru tendințele toamnă/iarnă

Sezonul rece aduce trecutul în prezent și îl învăluie în note moderne. Este celebrată senzualitatea imperfecțiunii și tot ceea ce pare normal, simplu și confortabil este adus în prim-plan. În tunsoare accentul cade pe linii simple și blânde, iar nuanțele sezonului toamnă/iarnă 2017 sunt naturale. Culorile soft sunt însuflețite de nuanțe mai intense, inspirate din natură.

“Formele sunt fluide, dar conțin și elemente grafice, atât în tunsoare, cât și în culoare. Volumele în general sunt pozițționate în zona din spate a capului. Nuanțele sunt de griuri reci, pudrate, luminoase și transparente, arămiuri combinate, complexe, care sunt lucrate în zone de la închis la deschis, iar castaniurile profunde se pot transforma atât spre cald, cât și spre rece.” explică Roxana Oprea, Wella Top Team România.

Echipa Wella Top Team România

Trendurile Wella Professionals 2017 au fost puse în scenă cu ajutorul echipei Wella Top Team România, ce aduce împreună hairstiliști recunoscuți pe plan național și premiați internațional: Emil Hurubean, Alina Rău, Eduard Virag, Ionela Chiriac, Florina Vătafu, Mădălina Nițu, Alina Iulia Călin, Adi Pop, Lucian Busuioc, Septimiu Zavate, Ioana Pop, Adrian Aramă, Constantin Ilie, Ioana Dobre, Roxana Oprea, Arabella Zadic, Attila Bereczki, Cristina Scrisu, Florian Radu, Antoaneta Stoican, Alfred Fellner.

Tendințele prezentate la Gala Wella au fost completate cu ajutorul ținutelor create de Bianca Popp și La Mode Toujours – designer Cristina Negru. Iar machiajul a fost realizat de echipa Max Factor, condusă de Sorin Papa și Ana-Maria Gorgonețu.

Patrick Cameron și una dintre propunerile sale pentru coafura de mireasă

Credit foto: PR, Corina Stoicescu

More from Corina Stoicescu

Savurează noile smoothie-uri Vegan Detox & Protein!

Ne aflăm în sezonul în care alimentația ușoară este și cea preferată,...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.