Primul program de sport dedicat persoanelor începătoare

Cori Gramescu 1Dacă vrei să scapi de unele kilograme în plus, dar şi de stresul unui program fix la sală, ai varianta numită Your Personal Best. Aceasta este, după cum spune autoarea conceptului, Cori Grămescu, primul program de sport dedicat persoanelor începătoare.

Cori este antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness şi nutriţionist, iar programul conceput de ea, în premieră pentru piaţa de sport din România, se adresează doamnelor care nu sunt obişnuite cu un antrenament solicitant de exerciţii fizice şi care din cauza lipsei de timp, nu pot respecta programul strict al unei săli. Astfel, Your Personal Best a fost gândit şi conceput pentru femeia activă şi poate fi personalizat în funcţie de obiective, preferinţe şi de programul dorit.

”În cei nouă ani în care am conceput zeci de programe de antrenament destinate exclusiv doamnelor am înţeles câteva lucruri esenţiale pentru succesul unui program de transformare corporală: programul trebuie să fie realist şi eficient, adaptabil şi accesibil şi să ofere atât un cadru pentru schimbare cât şi o progresie motivantă în timp. După mii de cliente pe care le-am antrenat şi consiliat am creat Your Personal Best, conceput pentru femeia activă şi ocupată, care jonglează eficient cu un program de lucru prea aglomerat de cele mai multe ori şi care simte acut nevoia de a începe să facă mişcare şi de a-şi îmbunătăţi alimentaţia, dar nu a găsit un cadru eficient pentru asta. Your Personal Best este un sistem eficient şi realist, sustenabil în timp, eficient din punctul de vedere al costurilor şi cu rezultate excelente, care se menţin”, spune Cori Grămescu – owner LadyFIT Gym,  www.ladyfit.ro.

Ce înseamnă o lună Your Personal Best? Cori Gramescu program incepatori

Personal Improvement – seminar de grup pentru o eficiență personală. Cu cardul de membru ai acces la un seminar lunar în care înveţi reţete sănătoase, soluţii eficiente despre cum să îţi setezi obiectivele şi mai ales să le atingi, cum să îţi organizezi atât activitatea sportivă cât şi pe cea de la birou şi programul casnic, astfel încât să simţi că ţi-ai atins fiecare obiectiv.
Personal Diet – o şedinţă de analiză a stilului de viaţă, a preferinţelor şi abilităţilor alimentare, în urmă căreia primeşti o dietă personalizată în funcţie de obiectivele şi preferinţele tale, dar şi monitorizarea zilnică a dietei, cu posibilitatea de a primi sfaturi în timp real, la telefon.

Personal Training System înseamnă conceperea unui program de antrenament pornind de la abilităţile individuale, cu exerciţii variate, sub supravegherea unui antrenor şi mai ales adaptate programului tău de lucru.

Luni, pe 3 noiembrie, în cadrul sălii LadyFIT- first gym for delicate women, începând cu ora 20:00, Cori Grămescu te invită la o primă întâlnire dedicată programului Your Personal Best.

More from Corina Stoicescu

Povestea lui TOMMY va fi scrisă într-o carte + Colecția Primăvară 2015

Celebrul designer Tommy Hilfiger îşi va publica memoriile. Creatorul american va povesti...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.