Micul meu dejun la Tiffany, New York

Credit foto: Corina Stoicescu

În luna februarie a anului 2012 i-am făcut o vizită celebrei Irina Margareta Nistor, la ea acasă. Scopul vizitei a fost realizarea unui interviu pentru revista Libertatea pentru femei. Simpatica doamnă cu voce inconfundabilă, pe care o ascultam mereu pe casetele video în anii copilăriei, în prezent unul dintre cei mai apreciaţi critici de film din România, m-a întâmpinat cu fursecuri şi prăjituri. Lângă aceste delicii se afla și un şerveţel cu Audrey Hepburn, în ”Breakfast at Tiffany’s”. Am rezistat tentației dulci, scuzându-mă că urmam o dietă, dar mi-am dorit să păstrez şerveţelul. 

”Mă bucur că îţi place!”, a exclamat doamna Irina Margareta Nistor. ”Setul face parte dintr-o ediţie specială, de la Festivalul de Film de la Berlin”, de unde dânsa tocmai revenise în țară.

Dintre toate interviuri pe care le-am realizat, și au fost destule, singurul autograf pe care l-am solicitat a fost atunci, doamnei Nistor.

”Pentru Corina, să ajungă la Tiffany, dacă se poate cu un miliardar de cinema”. Semnat Irina Margareta Nistor.

”Ştii, dintre toate călătoriile pe care le-am avut în Occident cel mai mult mi-a plăcut la New York, deşi l-am văzut târziu,. Abia în 2010.”, mi-a spus zâmbind.

servetel breakfast at tiffanyAm terminat interviul, am admirat şerveţelul câteva zile, apoi am uitat. Vremea a trecut, iar în septembrie 2013 am ajuns pentru prima dată la New York, dintr-o dorinţă veche, dar pe care nu credeam realmente că o voi trăi prea curând. Din primele zile de vacanţă am ”aterizat” pe 5th Avenue, apoi în faţa clădirii Trump şi imediat lângă, la Tiffany. Aşa a urmat Micul meu dejun la Tiffany’s!

My breakfast at Tiffany

coliere Tiffany

inside Tiffany New York 1

inside Tiffany NY 2

inside Tiffany NY 3

Amuzant este că uitasem complet despre şerveţelul cu dedicaţie. Mi-am reamintit de el abia recent. Şi pentru că m-am întâlnit, din nou, cu Irina Margareta Nistor (foto) la petrecerea de lansare a filmului Grace de Monaco, în România, organizată la Palatul Bragadiru, am rugat-o să facem neapărat şi o poză împreună. S-a bucurat tare când i-am spus că urarea ei chiar se împlinise! 🙂

Corina si Irina Margareta Nistor
Eu împreună cu doamna Irina Margareta Nistor la Palatul Bragadiru

Şi poate voi continua această poveste după ce voi afla că şi ea a ajuns la Premiile Oscar, la Los Angeles, unde nu a avut ocazia să meargă, deocamdată.

the entrance of Tiffany NY

the entrance of Tiffany NY 2

 Credit foto: Corina Stoicescu

More from Corina Stoicescu

Cele mai noi tehnologii de întinerire facială și de remodelare corporală

Industria tehnologiilor de înfrumusețare, de întinerire și de remodelare este într-o continuă...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.