135 de ani de excelență în hairstyling

Gala Wella 2015 (2)

Gala Wella din acest an a sărbătorit 135 de ani de excelență în hairstyling. Scena Sălii Palatului din București a reunit cei mai talentați hairstiliști și cele mai noi tendințe, într-un adevărat spectacol de creație, lumini și culoare.

Echipele Wella Romania și SASSOON Academy Londra, reprezentată de Mark Hayes, Edward Darley, Alex Pineda și Emma Loen, au fost mințile strălucite din spatele show-ului a cărui gazdă a fost frumoasa Ilinca Vandici.

Trendurile WELLA pentru primavară/vară și toamnă/iarnă 2015

Sezonul cald pune accentul pe lumină și pe efectele pe care aceasta le creează în păr. Texturile propuse de echipa Wella sunt ușoare, cu forme aparent accentuate. Trendul pentru sezonul primăvară/vară, The Journey of Enlightenment (Călătorie spre Iluminare) este individualizat puternic și are o componentă exploratoare.

În tendințele pentru toamnă/iarna 2015, Uncharted Territories (Teritorii Neexplorate), se regăsesc elemente din natură, care aduc un aer puternic și totodată sălbatic coafurilor creeate. Nuanțele marmorate și tonurile pământii sunt cele care vor domina colorarea părului.

Gala Wella 2015 (1)

SASSOON Academy a prezentat colecția The Group, inspirată din romanele lui J.D. Salinger (scriitor american cunoscut mai ales pentru romanul său ”De veghe în lanul de secară”). Culorile sunt din spectrul de blond cenușiu, sărutat de soare. Tăieturile sunt curate, simple și elegante. Membrii echipei SASSOON au susținut un seminar tehnic în cursul zilei, iar seara au emoționat audiența într-un show unic, puternic personalizat.

Sassoon Academy Londra (1)
Sassoon Academy Londra

Radu Constantin Dica este marele câștigător care va reprezenta România la Berlin

Tot în cadrul spectacolului au fost premiați cei mai talentați hairstiliști din România, care s-au calificat în finalele concursului national Trend Vision Award. Câștigătorul Premiului I la secțiunea Trend Vision Consacrati este Radu Constantin Dica de la Z Salon din Sibiu. El va reprezenta România la concursul internațional de hairstyling ITVA Berlin din noiembrie 2015.

Radu Constantin Dica_Castigatorul Marelui Premiu (3)Radu Constantin Dica_Castigatorul Marelui Premiu (1)

La celelalte categorii, câștigătorii Premiului I sunt: Mihai Laurențiu Badin, de la Artist Salon & Academy din București, la secţiunea Trend Vision Cut & Color Women; Andreea Georgiana Guta, de la Abbate Salon din București, la secțiunea Trend Vision Cut & Color Men; Adina Dana Mititelu, de la Adrian`s Team din Iași, la secțiunea Trend Vision Long Hair.

Trend Vision SS_Wella The Journey of Enlightenment (2)
Trend Vision SS Wella The Journey of Enlightenment

Gala Wella 2015 Esenta tare Galla Wella 2015 aniversare 135 de ani

 

More from Corina Stoicescu

Îngrijire cu milioane de diamante

Vara aceasta te poți bucura de beneficiile unei rețete pline de eleganță....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.