Povestea lui TOMMY va fi scrisă într-o carte + Colecția Primăvară 2015

Tommy Hilfiger Richard Phibbs_2010Celebrul designer Tommy Hilfiger îşi va publica memoriile. Creatorul american va povesti despre copilăria lui, despre debutul în industria modei, despre impedimentele intâlnite, triumful, dar şi determinarea care l-au ajutat să construiască imperiul global care valorează în prezent miliarde de dolari.

„Reflectând la experienţele pe care le-am avut în industria modei în ultimii peste 30 de ani, cred că a fost o reală aventură, plină de momente care și-au pus amprenta pe cariera şi viaţa mea personală”, a spus Hilfiger.

Hilfiger, acum în vârstă de 63 de ani, este cunoscut pentru stilul său clasic all-american, care îmbină cultura pop cu stilul de viaţă preppy de pe Coasta de Est. Crescut în Elmira, NY, al doilea dintre cei nouă copii ai familiei, Tommy a deschis un mic lanţ de magazine de îmbrăcăminte în 1969, când încă era elev la liceu. Brandul de modă care îi poartă numele a fost lansat în 1985 și s-a extins rapid, incluzând haine pentru femei, copii, denim, accesorii, parfumuri, decoraţiuni pentru casă etc.. În anii 1990 s-a numărat printre primii designeri care au combinat moda şi celebritatea, sponsorizând turnee ale unor legende rock, precum trupa The Rolling Stones. El a colaborat și cu muzicieni celebri ca Lenny Kravitz, David Bowie, dar și cu frumoasa Beyoncé, în campaniile lui publicitare.

În 2012 a fost obținut și “Premiul Geoffrey Beene pentru Întreaga Carieră”, din partea Consiliului Fashion Designers of America.

Publicarea cărții cu povestea personală a lui Tommy Hilfiger este programată pentru toamna acestui an, care coincide cu a 30-a aniversare a brandului Tommy Hilfiger. Editura care se va ocupa de drepturile de autor și de lansare este Ballantine Books, o editură a Random House din New York City.

I DO HILFIGER rocktheloveCampania Primăvară 2015 “I DO HILFIGER rockthelove”

Pentru primăvara acestui an, colecţia Spring 2015 Tommy Hilfiger contopeşte era relaxată rock-and-roll cu atitudinea, iar campania a fost denumită “I DO HILFIGER rockthelove”. „Ideea a fost inspirată de propria mea familie şi de patrimoniul spiritual al brandului”, a spus designerul american.

Videoclipul campaniei Spring’15 “I DO HILFIGER rockthelove” și supermodelul Behati Prinsloo, moderna mireasă, înconjurată de petrecăreții The Hilfigers. 

Tommy Hilfiger: I DO HILFIGER – short edit

Tommy Hilfiger presents a rockin’ new season featuring The Hilfigers and a very special wedding celebration – available on http://tommy.com In Spring 2015 the Hilfiger family gets together for a Californian wedding, complete with air guitar, experimental dance moves and friends old and new. Unconventional cool rules the big day, and all styles are welcome.

Credit: SHAKE Advertising

More from Corina Stoicescu

LIA BUGNAR: ”Lenea omoară iubirea”

LIA BUGNAR este una dintre cele mai talentate artiste pe care am...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.